Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liberalno demokratska, duhom oronula,al zato manipulatno aktivna "ljudska prava"  (Pročitano 5881 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Ne zanima me, nisam religiozan al imam zdrav razum da vidim da je sajentologija tesko sranje za kretene i da nema nikakvu tradiciju, istoriju, kulturu, umetnost i arhitekturu, zbog koje bi je trebalo makar postovati ako ne slediti....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ne zanima me, nisam religiozan al imam zdrav razum da vidim da je sajentologija tesko sranje za kretene i da nema nikakvu tradiciju, istoriju, kulturu, umetnost i arhitekturu, zbog koje bi je trebalo makar postovati ako ne slediti....

Smile
prvi put cujem da se religija sledi zbog arhitekture i istorije i umetnosti!
valjda postoji neko ucenje koje usvajas kao svoje i postujes njegova nacela! u tome je sustina religije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Ti si malo osasavljen ko mali sta li, pao iz kolica i krevetca na glavu jebem li ga? Je l sam lepo reko i napisao slovima  p o s t u j e m, dakle opet "postujem" nisam pricao ni o kakvim sledbama ideja i modelima ponasanja jer meni ne treba religija da znam kako da se ponasam, postoje stvari i ucenja sa kojima se slazem ili ne ali valjda umes da procitas da nisam religiozan ne sledim religuju, religija not in my house, ti nacrtam sta znam.........je l uslo u tintaru? Jasnije malo a? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ma mi pricamo o religiji ti sada hoces da me ubedis u nekakve arhitekture zbog kojih postujes religije  Smile

a evo ti jedne sajentoloske crkve, pa ti zameri onda nesto arhitekturi:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a6/Berlin_Scientology_Church.jpg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Ma super je crkva, bas lepa zgrada, kad odjebu sajentologiju moze da bude hotel, trzni centar, giga javni WC, centar za obuku postanskih sluzbenika, udruzenje dresera morskih krava, da da pravi verski objekat Smile

I stvarno nemam nameru tebi da crtam sta i kako sam mislio kad stoji sve lepo napisano za one sa iole zdravog razuma i logike, sad mi tu prodajes neke tvoje glupave paralele kao da si sam "vernik" sajentoloske crkve. Sa covekom koji ne vidi razliku izmedju hriscanstva i sajentologije, koji ne razume sta znaci tradicija, nema osnovnu kulturu postovanja necega sto postoji 500, 1000, 2000 godina, nemam nameru da diskutujem jer je produktivnije da gledam kako se susi boja na neobojenom zidu.

Dakle to sto si isfrustriran lokovanjem tvoje teme sa Vojvodinom nemam nameru da lecim beskrajnom prepiskom, eventualno mogu da preporucim ustanovu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung XYZ1004
Sajentologija

Sajentologija nema nikakve veze sa naukom, iako njeno ime može dovesti čoveka u zabludu. Ova organizacija liči na mnoge organizovane religije po tome što želi da kontroliše svoje pristalice, da uzima od njih pare i da ih tera da čine za nju fizičke usluge, da im diktira šta će da misle, i po tome što zahteva od njih apsolutnu vernost. Ova organizacija tvrdi da je religijska, da bi bila oslobođena taksi i zbog drugih sličnih privilegija koje pripadaju religijskim organizacijama širom sveta. Međutim, za razliku od drugih organizovanih religija ona nije uvela biće koje treba obožavati, i zbog toga se uglavnom smatra kultom. Kao i ostali kultovi, Sajentelogija zahteva vernost koja se zasnova na emocionalnoj zavisnosti pristalica i na vođinoj želji za potpunom kontrolom nad pristalicama.

Sajentologija je kult, ali pronalazi publiku među onim ljudima koji ne poznaju njenu organizaciju i nisu upoznati sa njenom reputacijom zbog toga što uključuje reč nauka u svom nazivu (sajens-science = nauka) Zagrebite malo dublje ispod naziva organizacije i nestaće sva njena veza sa naukom. To je nenaučna organizacija. Nauka podrazumeva određeni proces mišljenja, gde se odmeravaju dokazi i testiraju torije kroz rezultate eksperimenata. Pošto Sajentologija ne daje pravo svojim članovima da slobodno razmišljaju, i umesto toga im diktira u šta treba da veruju, ona ne samo da nema veze sa naukom, nego i sprečava svoje članove u njihovim pokušajima da primenjuju naučne principe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Nista, savrsena religija, pre svega na realnim osnovama i jedinstvena mudologija skrpljena od svih sranja koje je dokoni SF pisac uspeo da sakupi iz raznoraznih azijskih verovanja i delova svih zivih religija. Dakle, savrsena religija za tebe i tebi slicne Smile

Jel analiziras iz pozicije vernika ili ateiste?  Smile

Meni nema razlike izmedju sajentologije i hriscanstva, i jedno i drugo je bajka samo se razlikuje radnja i likovi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Iz pozicije ateiste, iako sam agnostik..........komentarisem postovanje nasledja koje je naka verska grupa izgradila iza sebe, ne striktno vezano samo za verovanje....mozemo mi da diskutujemo o "istinitosti" ucenja ili o metaforama koje to ucenje prozima ali to nije moja poenta.......
« Poslednja izmena: 08. Okt 2009, 13:37:43 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
pa ja nisam znao da je ovaj Klico tako ozbiljan kontras... sad da napravim temu "istrebiti morske krastavce u Jonskom moru" on bi registrovao organizaciju "NVO za zastitu morskih krastavaca u Jonskom moru"....
e, svasta...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.