Vec vise puta pokazana o dokazana jednostranost. Uglavnom brisu postove onih sa kojima ne dele isto misljenje, uz otrcanu frazu "drzite se teme" ili "bez vredjanja", ja mogu citirati najmanje 4 moja posta koja su obrisana, ne zato sto nemaju veze sa temom, nego zato sto se moderatoru tako moze.
Kad-kad jednostavno ubace neki tamo "izvod iz pravilnika", koji uzgred ni sami ne postuju ...
Ne bih sad na pocetku ove teme da imenujem doticne moderatore. Nemam nista protiv njih licno, ali treba da im se skrene paznja. Upadnu na forum i za 5 sekundi, obrisu nesto sto je neko kuckao 15 minuta. Ako post i nema veze sa temom, neka stave upozorenje, a ne da se post obrise. Zaista nije fer. Nemam nameru da ja uticem na pravilnik ovog foruma, ali ipak toliko jednostranosti ...
Mislim da provodim dosta vremena na forumu, da bi neko dosao i obrisao poruku od 3000 karktera za 5 sekundi. Ne obrise kad treba, ali zato sledeci put obrise i ono sto treba i ono sto ne treba.
Ne ocekujem da se nesto znacajnije promeni, posle ovog posta, ali ja zaista vise necu posecivati ovaj forum .... znam da to jedva cekaju neki i da forum nece propasti bez mene.... mislim da za tim nema potrebe (ako ima, neka mi se to jasno kaze, nema nikakvih problema, odlazim momentalno) ... toliko.
p.s. Ni na jednom inostranom forumu nisam videla da moderatori brisu poruke korisnika, pa cak i kada nemaju veze sa temom. ALi ovo je valjda poseban forum, sa "extra-odlicnim" moderatorima.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2007, 21:13:10 od maleckaa »
Vec vise puta pokazana o dokazana jednostranost. Uglavnom brisu postove onih sa kojima ne dele isto misljenje, uz otrcanu frazu "drzite se teme" ili "bez vredjanja", ja mogu citirati najmanje 4 moja posta koja su obrisana, ne zato sto nemaju veze sa temom, nego zato sto se moderatoru tako moze.
Ja mogu citirati 100 koji su obrisani sa punim pravom.
Citat
Kad-kad jednostavno ubace neki tamo "izvod iz pravilnika", koji uzgred ni sami ne postuju ...
Pravo na prigovor imaju ljudi koji pravila postuju, ne oni kojima je broj obrisanih i "preostalih" poruka gotovo jednak.
Citat
Ne bih sad na pocetku ove teme da imenujem doticne moderatore. Nemam nista protiv njih licno, ali treba da im se skrene paznja. Upadnu na forum i za 5 sekundi, obrisu nesto sto je neko kuckao 15 minuta. Ako post i nema veze sa temom, neka stave upozorenje, a ne da se post obrise. Zaista nije fer. Nemam nameru da ja uticem na pravilnik ovog foruma, ali ipak toliko jednostranosti ...
Vrlo retko vidim da neki post koji je obrisan, nije trebao zavrsiti u kanti... Sto se upozorenja tice... to moze, onog trenutka kada vi pocnete da ih postujete... Ja sam apsolutno za upozorenja, ali pojedine od vas nema nikakve svrhe upozoravati...
Citat
Mislim da provodim dosta vremena na forumu, da bi neko dosao i obrisao poruku od 3000 karktera za 5 sekundi. Ne obrise kad treba, ali zato sledeci put obrise i ono sto treba i ono sto ne treba.
Obzirom da je, bar u tvom slucaju, misljenje svih modova ujedinjeno.. srce mi se cepa kad cujem ovako nesto...
Citat
p.s. Ni na jednom inostranom forumu nisam videla da moderatori brisu poruke korisnika, pa cak i kada nemaju veze sa temom. ALi ovo je valjda poseban forum, sa "extra-odlicnim" moderatorima.
Kada se ponasanje pojedinaca koji se na moderatore zale uzme u obzir, oni u momentu postaju bezgresni.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!