Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Imam jedan telefonski imenik ali taj imenik je na Html bazi. Ja bih hteo jedan skript koji ima funkciju pretrage,podaci odnosno telefonski brojevi.adresa i imena da se nalaze u mySQL tabeli. Meni je jasno da bi za tu funkciju morao svaki pojedinacni broj,adresu i ime rucno da upisem u tabelu. Moje pitanje:da li postoji mogucnost da se programira jedan script koji to automatski preuzima iz jednog XML ili CVS file? Ili ako je moguce jednostavno u postojei tel.imenik ugraditi samo jednu funkciju pretrage. Nadam se da sam uspeo da objasnim sta zelim. pozdrav
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sedi nauci php i mysql. Pitanje istog tipa kao tvoje je i kako da uradim generalnu na v12 motoru.. pa ne verujem da bi ti na njega neko dao konkretan odgovor.