malo po malo poceo sam izlaziti sa sestrom koju sam upozno dok smo bili u posjetama na VMA, i njom sam danas 11 godina posle ozenjen i otac sedmogodisnje princeze.
Brateeeee Klasika..ako nisi izmislio pricu..i ne prcas malo sve nas ovde u mozak... Batali,nije vredno..Imas dete imas zenu,zivot je kucka ali nemoj i ti da budes.
Zasto mislim da nas lazes : Prvo..posle 12 godina , ti usled svih dogadjaja ne samo da bi prestao da mislis na nju vec te ne bi ni zanimala.Ende
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
malo po malo poceo sam izlaziti sa sestrom koju sam upozno dok smo bili u posjetama na VMA, i njom sam danas 11 godina posle ozenjen i otac sedmogodisnje princeze.
Brateeeee Klasika..ako nisi izmislio pricu..i ne prcas malo sve nas ovde u mozak... Batali,nije vredno..Imas dete imas zenu,zivot je kucka ali nemoj i ti da budes.
Zasto mislim da nas lazes : Prvo..posle 12 godina , ti usled svih dogadjaja ne samo da bi prestao da mislis na nju vec te ne bi ni zanimala.Ende
tako je matori !
uostalom, bio si tako ludo zaljubljen, ali si slučajno uzeo broj sestri dok si išao u posetu ?!? daj molim te, zajebavaj nekog drugog...
Posto si sam rekao da si bacao pare na zene, pretpostavljam da te je zenska muzla pa je nasla nekog veceg lovatora u Svajcarskoj. E sad kad ju je on napusio kurcem setila se tebe da ti upropasti brak.