Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: OBRATITE PAŽNJU!!! VRLO INTERESANTNA STVARČICA!!!  (Pročitano 501 puta)
17. Nov 2004, 04:23:59
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
Znate li šta je to LOG CALCULATOR?
LOG CALCULATOR je aplikacija koja se izvršava na PC-ju i služi da uz pomoć IMEI-a telefona i koda mreže (MOBTEL=220 01 ; MTS=220 03) izračuna kod od 15 cifara koji kada se unese u telefon (u formatu #pw+kod+1#) otključava telefon. tojest otvara mogućnost korišćenja aparata na svim mrežama (dekodira ga).
Već duže vremena se bavim servisom mobilnih aparata i otključao sam ih jako mnooooogo, kao i flash-ovao i td.
E, sad se pojavio LOG CALCULATOR pisan u Javi za Nokia S60 telefone i tada su otpočele moje duševne boli, jer ne mogu nigde da ga nadjem!  Smile  
Jednom prilikom sam slučajno naleteo na tu aplikaciju, ali pošto je moralo da se skidanje podmaže sa 50e, teška srca sam odustao od istog.
Zna li neko gde to ČUDO mogu da nadjem, pa makar i trial???
Vidim da imate problem sa Operom. Imam full Operu v6.20 sa crack-om. Nije ona poznata verzija koju da bi instalirao moraš da prekopiraš kompletan folder na MMC, nego je normalna .sis instalacija. Posle instalacije samo baciš još dva fajlića u fon i to je to. Krek sam napisao lično ja i rado ću ga podeliti sa vama!!! U Attachment-u je .zip fajl sa krekom, a program skinite sa www.opera.com i naravno, neka bude verzija za Nokiu (a ne kao neki majstori, prebacili su Winamp.exe u fon i žale se kako neće da radi    ).
Srdačan pozdrav svim burekdžijama!!!

P.S. Ako se neko dočepa tog LOG CALCULATORA može i na mail da ga baci bojan@golubac.co.yu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.