Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi neko hteo da testira program?  (Pročitano 498 puta)
14. Jan 2005, 12:29:41

Zodijak
Pol
Poruke 2
Radim na programu cija je funkcija da prilikom slikanja automatski poslje sliku preko MMS-a na unapred zadati broj iz imenika.

Program bi trebalo da radi na telefonima: Nokia 3650, 7650,  6600, 6260, 6670, 7610. SIS fajl mozete skinuti na: http://www.00-01.com/MMSThePicture/MMSPicture.sis

Rad programa je otprilike sledeci:
Recimo, povezu se sa tasterom "1" sledeca imena iz imenika: "Pera", "Mika" i "Zika" i kada se izvrsi slikanje (pritiskom na "1") fotografija se salje pomenutoj trojici.

Slikanjem na "ok" (srednji) taster slika se salje na broj koji se naknadno upisuje i ne moze biti biran iz imenika.

Program je pri kraju razvoja i zasad je testiran samo na N3650. Ova verzija je nesto oslabljena i slika samo u najlosijem kvalitetu. Finalna bi trebalo da slika u HiQuality modu. Ako neko ima program Talks, zanimalo bi me i kako se program ponasa dok je Talks ukljucen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Testirao bih ovo, ali nemam mms ukljucen
Ovo nije virus, i instalirao sam ga na 6600 i sam program radi, ali dalje nisam probavao jer ne zelim da aktiviram mms Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 2
Citat: SerbianFighter
Testirao bih ovo, ali nemam mms ukljucen
Ovo nije virus, i instalirao sam ga na 6600 i sam program radi, ali dalje nisam probavao jer ne zelim da aktiviram mms Smiley

Naravno da NIJE VIRUS slobodno salji mms ako mozes. Mnogo bi mi znacilo da znam da radi na N6600. Kod mene na N3650 radi sve kako treba i bas mi treba podatak kako radi na ostalim Symbian telefonima kao na primer tvojoj N6600.

Inace, mnogo ti hvala i za ovo sto si ga pokrenuo. Posto si prvi koji je testirao imas FULL verziju cim je izdamo (vrlo uskoro). Posalji mi tvoj IMEI i email gde da ti je posaljem.  

Pozdrav,
Nikola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ma samo opusteno
Ja necu da palim mms iz principa, a kad tako nesto radim...
Ono sto mogu da ti kazem, program nije bagovao, funkcionalan je i radi sve do momenta kad mms treba da ode iz outbox-a Smiley
Telefon Nokia 6600 - Firmware: 5.27
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 278
mob
Nokia n70
na 7610 prilikom slanja kaza mms olredy in use i nece da posalje, jos jedan predlog ubaci opciju da moze da se aktivira nightmod.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.