Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neromantični saveti koji pomažu da sačuvate strast u vezi  (Pročitano 1509 puta)
08. Sep 2011, 03:34:19
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
Browser
Chrome 13.0.782.220
Neromantični saveti koji pomažu da sačuvate strast u vezi
Ponekad je najbolje rešenje ono za koje nikad ne biste predpostavili...

Možda mislite da će ljubav cvetati ako svaki minut provedete zajedno, uživate u istim stvarima i spavate u istom krevetu. Stručnjaci kažu, da nije uvek tako.

PROVODITE MANJE VREMENA ZAJEDNO
Zvuči nelogično, ali i ne toliko ako znamo da je veza uspešna samo ako su oba partnera srećna i zadovoljna. Da biste to postigli potrebno je da neko vreme provodite razdvojeni kako bi svako od vas mogao da uživa u hobijima i aktivnostima koje ga raduju. Kada se jedno drugom vratite osveženi i zadovoljni vaša romansa će biti jača. Neki stručnjaci savetuju parovima i da odvojeno letuju.

SPAVAJTE ODVOJENO
Kad partneri spavaju u različitim krevetima znači da nešto nije u redu i da su se najverovatnije posvađali. Međutim, stručnjaci smatraju da bi ovu taktiku trebalo češće da primenjujete, jer od kvaliteta vašeg sna zavisi i kvalitet veze. Ankete pokazuju da se ljudi zbog partnera probude šest puta u toku noći, a najčešći razlog je hrakanje. Ako vaš partner ima neku naviku zbog koje ne možete da spavate ne ustručavajte se da pređete u drugi krevet.

MALO LAŽI DOBRO DOĐE
Istraživanja su pokazala da ljudi koji idealizuju svoje partnere imaju srećnije veze. U jednoj studiji, naučnici su periodično ispitivali stotine parova. Svakih šest meseci tražili su od njih da ocene sebe i partnera u oblastima kao što su inteligencija, kreativnost i atletske sposobnosti. Rezulatati istraživanja su pokazali da su najsrećniji parovi oni koji partnera posmatraju kroz "ružičaste napčare" i uveličavaju njegove kvalitete.

PLANIRAJTE SEKS
Romantični filmovi i televizijske sapunice nametnuli su mišljenje da je jedino spontani seks dobar seks. Međutim, realnost je drugačija, pa spontani odnosi nisu uvek mogući, naročito ako ste roditelji. Ako vam savršeni trenutak promakne iz bilo kog razloga, uzmite olovku u ruke i zakažite seks.

D.G.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Alcatel One Touch
Čini mi se da ovde (sa ljubavnim savetima) svako vuče na svoju vodenicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia zvrr
Citat
PROVODITE MANJE VREMENA ZAJEDNO

Pa i nije nelogično. Ne valja radi partnera sve svoje dotadašnje (tj. prije te veze) aktivnosti prekinuti, jer će se to vratiti kao bumerang u svađama. Smile

Citat
SPAVAJTE ODVOJENO

Ja hrčem. Smile Smile Mada ne nešto pretjerano, za sad. Mada moj otac baš jako hrče, pa ako dođem ikad do tog stadijuma, poći ću na operaciju - bolje to nego da neko s kime dijelim postelju trpi zbog mene.

Citat
MALO LAŽI DOBRO DOĐE

Bijele laži mogu da razumijem. Ali mislim da idealizacija sebe ili partnera ne vodi ničemu dobrom. Kad-tad čovjek mora shvatiti da osoba pored tebe nije sto posto savršena (uostalom, kao i svi). Otud ona definicija o ljubavi: ljubav je rad na potencijalima voljene osobe.

Citat
PLANIRAJTE SEKS

Ne mora se seks samo u braku planirati. Zovneš djevojku i padne dogovor da se vidite npr večeras... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Ih bre... pa ko ne hrče... samo hrčak Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia zvrr
Pravi muškarac hrče, da. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
da, to hrkanje moze da bude ozbiljan problem ... ljudi u nekom periodu odluce da se odvoje po sobama ..

ovo za planiranje seksa mi je okej  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Moji keva i ćale vrlo često spavaju odvojeno... upravo što ćale hrče... totalno tačno je to Smile

U stvari... ne vrlo često... praktično uvek spavaju odvojeno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung S4 mini

U stvari... ne vrlo često... praktično uvek spavaju odvojeno...

vecinom muskarci biraju izmedju odvojenog spavanja, i modrica od laktanja tokom noci da se zaustavi hrkanje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
U ovom slučaju, keva je odabrala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.