Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 15:05:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta za vas znaci "biti shaban"!?  (Pročitano 10572 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung i5700 + D880
Nesto je vec nabrojano a ja bih dodao kvazi-mafijase i nalozene tupave klince (mada ima i primera gde se i jedno i drugo ukrsta u istoj osobi). Recimo, u teretani vidjam takve svaki dan, a ima ih dosta i po kladionicama i kaficima...

Kad malo razmislim, i ja idem u teretanu i posecujem kladionice, kafice ipak dosta redje... Mozda sam i ja saban Smile Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Mislim da je Bambina najbolje definisala!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Мислим да је шабан веоооома широк појам
To i ja mislim.

и да је подједнако применљив на мушкарце и жене.
Da, ali zena koja je shaban, da se urazumiti (na neki nacin), dok sa muskarcima, tesko. Pre ces mecku da rodis, nego da ga opasuljis ... a i zasto bi to radili? Smesniji su ovako Smile

Али, кад бих баш морала да га профилишем, замислила бих га као мушкарца, 20-их година, који слуша турбо фолк и излази на места на којима се пушта та музика, дере се кад иде улицом и док прича на свој мобилни најновије генерације, према женама се односи као да су нижа бића, али ако му мајку опсујете, у стању је да се разгоропади, често је и фенси фазону, али кад га питате ко је Робеспјер гледаће вас као теле, што он заправо и јесте. Мрзи све што не познаје, не види даље од носа, буса се у груди својом националном припадношћу, и исто тако је тешки националиста и шовиниста, па и расиста. То је шабан, и треба га разликовати од сељака, коју су сасвим друга категорија. Као пример шабана навела бих Жељка Јоксимовића.  Smile
Zeljko je vise "indijanac", ali verovatno je na svojim pocecima bio shaban. Smile
Shabani cesto koriste ruznu rec Smile "'bem te u usta mrtva" Smile ... barem sam ja dosao do tog zakljucka. Ova psovka me neodoljivo podseca na Crnu Goru ... ne znam zasto, ali ne mogu da se otmem iz kandzi tog utiska Smile

U pravu si ovo za "nacionalnu pripadnost". Svako ko misli drugacije od njega, sto se nacionalnosti tice je pacov i placenicko kopile BRE Smile
Trenutno traze pravdu za Urosa. Kad im nesto nije jasno, odustaju olako uz psovke i sve po spisku...

Жена шабанка обожава Гранд, не пропушта ниједна емисију, нити број Скандала, Света, наизглед обожава моду, али је оперисана од доброг укуса, није заинтересована ни за шта друго до маникира и депилације, смисао живота јој је да добија комплименте мушког рода. И ову категорију обавезно разликовати од сељанке. Пример: било која Грандуша, али акценат бачен на Дару Бубамару.  Smile
Dara je Bog  Smile
Hoces da kazes da prosecna zena shaban, lici na rumunsku ciganku?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Хоћу да кажем да просечна жена шабан личи на спој домаће животиње, ускршње јелке и тоцила.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Raznosac, za mene su sabani evropejci poput tebe. Usudicu se da kazem, ljudi kao ti...  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Ne volim taj naziv šaban, ali imam prilično jasnu sliku tipa kojeg tako nazivaju. To je mlad mušlarac od 17 do 35, po pravilu je iz iz manjeg grada u uutrašnosti stigao u neki od velikih gradova. Kad za nekog mislim u toj kategoriji to nije osoba čopora. Oseća se jako inferiorno i zato se ponaša agresivno, prostački, sa jasnim nipodaštavanjem i negiranjem svega što liči na tekovine civilizacije. Znači tačno zna kako nije u redu da se ponaša i namerno to radi ako mu se čini da okolo neme nikog ko bi mogao da ga spreči.

Žene sličnog profila su po pravilu neukusno nafrakane, obučene u tesne šljaštave stvari i ponašaju se ekstremno koristoljubivo. One su manje agresivne ( neće se drati u mobilni i psovati da se trese ulica), ali su otrovne, zajedljive i podle.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2008, 00:38:45 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Raznosac, za mene su sabani evropejci poput tebe. Usudicu se da kazem, ljudi kao ti... Smile
Nije problem  Smile svestan sam da ne mogu pomoci sebi.

Simi
Da li ima shaban na forumu? Ja mislim da ima (srkich ... mada naginje vise prema "indijanac") ...
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Mislim da šaban nije posetilac foruma. On igra fifu eventualno kaunter kad ode kod komšije štrebera.

U stvari od ljudi koje sam upoznala sa foruma nikom ne bih dala tu titulu, a oni koje nisam upoznala  Smile

Sa dva šabana ne razgovaram, znači nije u redu ni da ih izazivam prozivkom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Izvini Sim. Na prvi pogled izgleda kontradiktornost.

Mislim da šaban nije posetilac foruma. On igra fifu eventualno kaunter kad ode kod komšije štrebera.

U stvari od ljudi koje sam upoznala sa foruma nikom ne bih dala tu titulu, a oni koje nisam upoznala  Smile

Sa dva šabana ne razgovaram, znači nije u redu ni da ih izazivam prozivkom.

Koliko te poznajem, mislim da je nesto drugo u pitanju ??  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
Nije problem. svestan sam da ne mogu pomoci sebi.

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 15:05:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.