A sto se ove teme tice - tesko da je samo stvar do moje percepcije... U tvojoj slici ja zaista vidim samo ogradu sa cetiri standardna ornamenta. Ali na ovom Ruskom pasosu zaista nisu "cista posla"... Evo da vam malo pomognem - istaknuto PhotoShopom... Na kraju krajeva - ako je u pitanju samo ornament i na pasosu - zasto nije isti i onaj cetvrti, skroz dole na dnu? Ali ne - onaj na dnu se jasno razlikuje od gornja tri
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(73.1 KB, 512x512)
« Poslednja izmena: 25. Sep 2011, 05:52:12 od BulmaSoft »
A sto se ove teme tice - tesko da je samo stvar do moje percepcije... U tvojoj slici ja zaista vidim samo ogradu sa cetiri standardna ornamenta. Ali na ovom Ruskom pasosu zaista nisu "cista posla"... Evo da vam malo pomognem - istaknuto PhotoShopom... Na kraju krajeva - ako je u pitanju samo ornament i na pasosu - zasto nije isti i onaj cetvrti, skroz dole na dnu? Ali ne - onaj na dnu se jasno razlikuje od gornja tri
I?So what? Tri sestice...big deal.Realno oni koji nisu, da kazem opsednuti tim, i ne primecuju.
Ali na ovom Ruskom pasosu zaista nisu "cista posla"... Evo da vam malo pomognem - istaknuto PhotoShopom... Na kraju krajeva - ako je u pitanju samo ornament i na pasosu - zasto nije isti i onaj cetvrti, skroz dole na dnu? Ali ne - onaj na dnu se jasno razlikuje od gornja tri
Cekaj malo, ti samo to vidis?
A ja sam bulma mislio da si ti covek sa percepcijom.
Da li je moguce da ne vidis ostale simbole????
O slici koju si postavio mozemo da ispricamo "rat i mir"
Ajmo redom:
Ili jos bolja obrada slike u paintu, posto mi je mnogo los photoshop skill, jbg:
Sto se tice legende koju sam predstavio u bojama, vise nego ocigledne su satanine urokjive oci, oznacene svetlo zelenom bojom;
Tamno zelenom ili zel'nom metal'k je oznacen i vidljiv cak i sa Marsa, glavom i bradom simbol Bafeta, vise o tome ovde.
Plavom bojom je predstavljena zmija koja sebi grize rep, klasicni satanizam:
Iz gore navedenog, mogu da zakljucim da ste stado, a bulma je predvodnik stada, jer je ipak nesto video. Goa se ne racuna, jer "kome snaga u gugletu leži taj će svoje išćerati pravo"(na neznanje).
[Edit:]
Buduci da je tu i misteriozni broj 19, neko bi pomislio da je to redni broj stranice pasosa, al ne lezi vraze...Nije!!!
Ako saberemo 1 i 9, dobicemo broj 10, broj koji vecini ne govori nista. Ali svaki iole normalan, presecni covek dobro zna da, ako razdvoji broj 10 na 1 i 0, dobice cuveni binarni sistem!!!
« Poslednja izmena: 25. Sep 2011, 18:49:51 od Crowz »