Svaka cast White Goi!!! Svi ostali: kako vam je slaba percepcija, pa one tri sestice prosto bodu oci?! Kako je moguce da to niko od Vas nije mogao da primeti?!?!?
I dalje stoji moje pitanje: Zar stvarno niko drugi od vas nije mogao to isto da uoci? Kakvi se sve iluminantski simboli koriste u svetu - ovaj je bio jako lose "sakriven". Te tri sestice se prosto "vide iz aviona"! Ili sam ja bar to mislio... A Vi ste me opet ospovrgli... Cini mi se kao da svi zivite zatvorenih ociju...
« Poslednja izmena: 24. Sep 2011, 23:36:38 od BulmaSoft »
Svaka cast White Goi!!! Svi ostali: kako vam je slaba percepcija, pa one tri sestice prosto bodu oci?! Kako je moguce da to niko od Vas nije mogao da primeti?!?!?
E moj Bulma.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Ne razumem sta hoces da kazes pozivajuci se na Google? Znam da ima Image Search. Jel' to znaci da ni White Goa nije samostalno dosao do svog "otkrica" nego je "pitao" Google? U ostalom - on je jedini koji je "pitao" tako da je bar i to "nesto". Ostali: jel' i dalje ne kapirate - da vam u PhotoSHopu malo istaknem detalje o kojima pricam(o)?
Одма сам провалио три шестице, али пошто имам контакте са тајним друштвима и припадник сам одељења пентагона који званично не постоји, ја се не рачунам, јелте.