Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 06:26:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BIA i dalje kontroliše političare  (Pročitano 881 puta)
17. Maj 2007, 19:13:24
Pocetnik

sto me sada trazis pored njih toliko! :)

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
BIA i dalje kontroliše političare
Autor: Tanja Nikolić Đaković i ekipa „Blica“ | 18.05.2007 - 18:36
[b]

Tajna policija zna sve o svakome. Ona zastrašuje. Spletkari. Prisluškuje. Prati. Snima... Ima pipke u podzemlju, strankama, privredi, sindikatima, novinama... Drži monopol nad informacijama, njima ucenjuje, i koristi ih poigravajući se državom, građanima i strankama. Upravo zbog toga, srpski političari, opčinjeni službom, svađali su oko nje tri meseca posle izbora, stavili državu na kocku,[b] a da niko nijednog momenta nije ni predložio da se BIA konačno rasformira.

Za Branku Prpu, suprugu Slavka Ćuruvije, ubijenog vlasnika „Dnevnog telegrafa“, tolika bitka za službu znači samo jedno - da je van kontrole ili pod kontrolom određenih političkih grupacija i da ne obavlja državno-bezbednosni zadatak, nego da deluje kao politička policija. Nju ne interesuju personalne promene na vrhu službe, već sistemska reforma. Samo to će biti garant da ona više neće biti zloupotrebljena. I da više nikada neće ubijati u ime države.
- Mi ovde imamo mrtve ljude! Ne radi se samo o prisluškivanju i praćenju i našoj fobiji! Ko je ubio Slavka? Ko je ubio Đinđića? Ko je ubio Stambolića? Služba. I političari verovatno imaju na umu da može isto da im se desi. Služba državne bezbednosti svake demokratske zemlje je ona koja se bori protiv terorizma, trgovaca narkoticima, brine se o bezbednosti građana. To je njihov primarni zadatak. One kažu da su reformisane, ali zašto bismo im verovali na reč? Dokaz za to nemamo. Ali posle svega imamo bombe na prozoru Dejana Anastasijevića. Je l’ neko dao objašnjenje?! BIA treba da otkrije ko je stavio na prozor te bombe i kako je moguće da imamo teroristički akt na javnu ličnost usred Beograda. To su ozbiljna pitanja života ili smrti - kaže Prpa i objašnjava da građani imaju pravo da znaju ima li BIA odgovore na ta pitanja ili imamo službu koja ne radi svoj posao. Kako je ona istakla, tu jedan čovek ništa ne može da promeni.

Opširnije u izdanju za petak 18.maj 2007.
www.blic.co.yu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ne kontrolise BIA, vec oni koji imaju uticaj nju. To su pojedini politicari i tajkuni.
Fora je sto dobar deo sluzbe treba raspustiti, ali problem je sto ne smemo ostati bez tajne policije jer bi to bio direktan udar na drzavu. Mislim da je resenje podmaldjivanje kadra, uz momentalno odstranjivanje onih zlikovaca iz Slobinog vremena.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
ceo posao oko BIA-e je zajeban jer svaka stranka ima gomilu stvri u istoriji koje nisu za jevnost.
tako da, ko god je rasformira, pravi ce je po svojim potrebama.

za taj posao, najbolje su ove mladje stranke koima nema sta da se zameri jer postoje samo godinu, ili nesto vise Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Koja stranka je kod nas bez putera na glavi. Evo ti primer G17 i LDP koje su navukle afercina za sve ostale zajedno. G17 da ne pricam, svaki njihov ministar je za mandata imao neku aferu. LDP necu da komentarisem. Druge mladje stranke nesto ne vidim...
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
treba to dati stranci koja je zeljna dokazivanja.
koja ima potencijal, odredjenu podrsku gradjana i zelju da bas to promeni Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ti si ili mnogo naivan ili ne zivis u Srbiji. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Istina je negde tamo...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Politicari kontrolisu BIA, a BIA sve ostalo
IP sačuvana
social share
Novi svetski poredak: svet koji nam je stavljen preko ociju da bi se sakrila istina od nas

Homosexualizam je socijalno prenosiva bolest, koja se po pravilu javlja kao simptom u drustvima koja su u raspadu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Tajna policija zna sve o svakome. Ona zastrašuje. Spletkari. Prisluškuje. Prati. Snima... Ima pipke u podzemlju, strankama, privredi, sindikatima, novinama... Drži monopol nad informacijama, njima ucenjuje, i koristi ih poigravajući se državom, građanima i strankama.

Posten covek se ovoga ne plasi!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
I ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 06:26:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.