Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jun 2025, 21:53:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta se to promenilo  (Pročitano 5437 puta)
28. Jul 2006, 12:15:28
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovu sam temu ukrala od sebe same,  pa je postavljam i ovde jer me zaista interesuje misljenje mnogih od vas koji ce se sloziti ili razici u misljenju sa mnom i sa drugima koji se eventualno budu javili na ovoj temi.Nekako valjda sa godinama dolazi i ona faza zrelosti u kojoj pocinjeno da razmisljamo o nekim stvarima na koje nekada i nismo obracali ko zna koliku paznju...Ljudi se menjaju, vremena se menjaju sve to stoji. Kad se setim samo sebe i svojih pocetaka na bureku, ustvari sve do skora, tacno mi je muka Smile  Smile pa ipak..to sam bila ja..i ovo sada sam ja...doduse neka druga ja, ali u srzi je ostalo ono sto me je cinilo i tada, i pre nekih 10tak godina..i ono sto ce ostati u meni kroz 10 godina  kada budem razmisljala o nekim svojim postupcima, ponasanjima i stavovima.Da ne duzim...
Ovih dana, vise nego obicno, sto zbog lepog vremena, sto zbog obaveza koje imam vani, mnogo cesce vidjam omladinu i njihovo vidjenje provoda, zezancije, i uopste taj neki mladji narastaj, a bogami i one momke i devojke od nekih 30tak godina koji su ocigledno poprimili neke nove tokove i nacine zivota i shvatanja. Da predjem na stvar. Nekada, u vreme kada sam ja imala nekih 15-16, pa I par godina manje –vise face u drustvu su bili momci koji su znali svirati gitaru, sportisti, momci i cure koji su bili clanovi nekih rock bandova isl. Znali smo sa nekih 17 godina da se okupimo u gradskom parku, jedan od njih bi poneo gitaru, sedeli bismo satima, svirali, pevali, zezali se.Nije nam bilo potrebno ni da usmrknemo, ni bilo kakvo koriscenje nekih drugih stimulansa da bismo se provodili.Bili smo u stanju izaci bez dinara u dzepu i provesti se kao bogovi.
Onda vidim danasnju mladez.Flasa od 2 litra onog "zidarskog" piva, cigare, mobilni telefoni, ni V od vaspitanja, popnu se na bedem ispred necije zgrade, vika galama, dobacivanje kako omladini tako i starcima...Gledam decu od svojih 12-13 godina samostalno izlaze po kaficima, nasminkane natrontane, gole grudi, guze na izvolte, i sta sve ne...
Onda s druge strane gledam onu stariju mladez od nekih 30 godina koja i ne ume da se provede….nema tu nekog druzenja, provoda, organizovanja nekih zurki i provoda.Tacno kad ih posmatras imas utisak d aim zivot zamire nakon sto ispune kvotu od 30 godina I tu je kraj.Stave tacku na zivot .Sve se svelo na grupisanje i setnje gradom ili izlasci na muziku uzivo gde se ponapijaju i zavrse u tudjem stanu ili u sopstvenom ulazu, s tim sto nisu cak u stanju ni ljucaonicu da potrefe.Ili ih vidis u neko doba noci, zamisli curu od 30 godina koja se vuce po ulici u pola 3 ujutru povraca po tudjim ulazima...Nekako se sve izmenilo, ili se moj pogled na sve ovo izmenio naprasno, ne razumem.Da li je novac ucinio svoje pa je sada sramota sesti u park i okupiti svoje drustvo i provoditi se za svoj gros, ili zivimo u vremenu dokazivanja gde treba biti narkoman, gde treba imati besan auto ili motor (jos bolje) da bi curice obratile paznju na tebe...ma secam se znale smo cevciti jedno pice satima kako bismo sto vise vremena provele u kaficu gde bi svirao neki momak koji se svidja nekoj od nas par drugarica...sada po kaficima sviraju stariji momci a omladina luta po ulicama...vazno je okaciti mobilni i po mogucnosti imati sto bolju kameru u njemu, sto jacu karticu, sto vise razlicitih melodija koje se mogu preslusavati po gradu..jos ako imas mp3 u telefonu..wow ti si bre faca  Opet kazem, mozda je meni tesko shvatiti neke stvari ali hajd pomozite 
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Uh,bre,ala si razocarana... Smile Mora da ti se dogodilo nesto sto te je podstaklo na ovu temu.
Ja mislim da se situacija u kojoj se danas nalazimo ne razlikuje mnogo od one od pre, recimo,20-ak godina. Trenutno se nalazimo u nekim novim okvirima, gde se brze zivi i gde su mogucnosti mnogo vece nego onda.
Seti se samo...i vi ste bili "narkomani" za ondasnje starije generacije. Marihuana,hasis,heroin,rok muzika... su bili sastavni deo te "hipi" generacije,zar ne? Sinteticke droge,tehno i turbo folk su sastavni deo ove...videcemo sta ce slediti dalje...
Svet grabi krupnim koracima napred, u svim segmentima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile i meni se cini da je u sustini, sve ostalo isto... samo su ambalaze promenjene

sta ces videti i kako ces nesto doziveti zavisi ponajvise od toga gde se kreces...

secam se sombora od pre deset i kusur godina- jednog detalja narocito
lep je grad sa puno lepih parkica
ali, ako zavirite ispod onih jela, videcete gomile spriceva i kondoma  Smile... verujem da je slicno i danas

jednostavno, ima svega...  i uvek je i bilo
« Poslednja izmena: 28. Jul 2006, 14:07:20 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
@ Pinkie
Zvucis kao moj cale! Smile Smile Smile
U pravu si sto se tice telefona i ostalog, ali, bar sto se Cacka tice, nije to toliko ekstremno ( mislim na odevanje i ponasanje devojaka. ) Ima ovde onih istripovanih rokera i metalaca, popularnih "cupavaca", drogiraju se, piju... Ali se sa njima niko "sa strane" ne druzi. Znaci - izlaze u grupicama, stalno na jedno - te - isto mesto, uvek isti likovi... I bas ih niko ne voli... E sad, ne znam da li je to zato sto je Cacak "grad kosarke" ili zato sto nije ni deseti deo beograda, ali mi se cini da je situacija malo "pitomija" ovde nego u prestonici....
Znaci, ipak ima nade za nas omladince!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uh... ovo bi mogla da bude tema "Nekad i sad"  Smile

Sta reci... svako novo doba, "nosi" nesto svoje, dobro ili lose = diskutabilno je. Recimo, volim da slusam price nekih starijih generacija. U Beogradu su imali tzv. matine, setnje, igranke... kazu bilo im je prelepo to njihovo doba, svirao se onaj njihov r`n`r (kazu), cak dodaju da "sacuvaj Boze, nije bilo ovog uzasnog turbo folka, a ni cekaj me kod kolima" Smile Devojke su se tek nesto malo doterivale, momci su bili heroji zastitnici... na igrankama, koje su se odrzavale po igralistima, postojale su grupice: Zvezdara, Drocol, Zemun... itd... ukoliko bi momak iz grupe Zemun, zeleo da igra sa devojkom sa (recimo) Dorcola, morao je da dobije odobrenje od muskog dela sa Dorcola... tukli su se i oni, ali iz nekih drugih razloga... npr. Dorcolac je pogledao i dobacio Zvezdarki  Smile xexexe kakvo doba Smile ali su ziveli bezazlenije, roditelji su ih vaspitavali u skladu sa "kodeksima" svojih familija, znalo se do koliko sati devojka iz dobre porodice moze da ostane na igranci, par minuta zakasnjenja se kaznjavao ne izlazenjem od nedelju, dve... u zavisnosti od strogosti glave porodice, odnosno oca... bezalo se i tada kroz prozor kada roditelji odu na pocinak, ali se vracalo u dogledno vreme... tada su samo oni "ostri" momci pijancili, nosile su se simi cipele, kose su sijale od brilijantina... itd itd itd
Danas... sta reci za danas? Sve vise klinaca poseze za flasom, drogom... zure da uniste jetru, bubrege, srce... poneto vaspitanje iz kuce je rano nuli. Roditelji sve manje imaju vremena za vaspitavanje svoje dece, jer ni sami sebe ne mogu da "pronadju" u ovo doba prebrze hrane, droge na svakom koraku, sexa u zamenu za jednu obicnu casu Coca Cole... ne vide svoje devojcice koje na -100 jedva da na sebi imaju parce tkanine, za koju su dali pola svoje mesecne plate cisto da bi "zataskali" svoje "odsutno" vreme iz zivota ceda koje je uz njihovu pomoc ugledalo ovaj, sve vise surovi svet... itd itd itd Ali... po ulicama se mogu videti i zene koje su totalno izgubile kompas i pojam o svom vremenu, pa su utegnute, previse nafrakane, sa frizurama "na juris", sa golim stomacima i sto kracim suknjama, koje pokusavaju da upadnu u trku sa narastajima dosta mladjim od sebe Smile Jednostavno, danas je pravilo: nema pravila! Previse toga je izgubilo sportski karakter.

Sta li ce tek doneti vreme koje dolazi...?! Naravno, nade jos uvek ima da se ispravi pogresno, jer ce neke tradicionalne vrednosti trajati. Vremeplov ce zauvek ostati vremeplov  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2006, 19:46:37 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
LG 4X HD
Hronoloshki gledano,te generacije koje su zivele osamdesetih,sa r'n'r -om,igrankama i shimikama,nisu uspele da na isti nachin vaspitaju svoju decu tj. danashnju omladinu,bez obzira na krizu i ratove to je bio njihov posao.

Citat
poneto vaspitanje iz kuce je rano nuli.
Ko je kriv za nedostatak kucnog vaspitanja?klinci su prepushteni sami sebi,jer upravo te generacije koje su svirale gitare po parkovima su propustile da ih nauche ono shto su njih nauchili njihovi roditelji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
hm.. sta se desilo..

pa, poceli su serijski da ugradjuju kalkulator u glavu...
mislim.. ne odnosi se to samo na pare, vec i na niz drugih stvari: ponasanje, izgled, status u drustvu (koji opet zavisi od para, ali ne iskljucivo od para), teme za razgovor, mesta za izlazak...
moras da pazis kako se ponasas, kako izgledas, da pazis sta pricas, gde izlazis....
ljudi su jednostavno... da li zbog stresa, da li zbog nezadovoljstva sto sobom, sto stanjem u okruzenju, postali ucaureni... nestala je svaka komunikacija... svako zezanje... opusten si samo ako roknes 5 pica...
npr. sinoc oko 1 pod prozorom mi urlaju neka deca..13-15 godina..jedan od njih posebno urla: "joj, veceras je poslednja prilika da se napijem... i gde je taj dom omladine (dom omladine se nalazi na 600m vazdusnom linijom)"...
z*jebi ti taj provod ako se sve svodi na napijanje...
jedino, ali tesko, opstaju stara prijateljstva... ali i tu je potrebno dosta cimanja kako bi se bilo sta organizovalo...

sto se tice 30+... kao da ljudi nisu cu li za darkwood dub i "zivot pocinje u tridesetoj"...
nije mi jasno zasto se ljudi pretvaraju u stare bracne parove...
ja ima 25 godina, i pomalo cvikam od tih godina...
ok... s jedne strane, to je za mene uzasno mnogo jer to nosi neke obaveze koje jos uvek ne zelim, neko otudjenje, dok s druge strane... ti ljudi su jos uvek relativno mladi.... ako bakice i dekice u inostranstvu sa 60 godina idu u provod, zasto ti ljudi sebi uskracuju provod...

vidim po svom decku, njegovim drugovima... pretvaraju se u kvocke... nema tu neke zivotne energije..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
LG 4X HD
Citat
"zivot pocinje u tridesetoj"...
Smile

nema shta da se cvika od tih godina,do nekog razilazenja neminovno dolazi...deca,posao itd.ne moze se vecno biti dete(ja se dodushe trudim iz sve snage  Smile  ). to je normalno,ali uvek se nadje vremena za zezanje i druzenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
iz tvojih usta u bozje usi.. ne zelim da se pretvorim u babu prerano...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
too late... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
Pseto laje, vetar nosi, karavan prolazi...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
Yeah, yeah... A o vremenu i da ne pricam... Granny... :[17]:
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Pricate isto ko vasi matorci - pustite bre decu da disu punim plucima. Nema veze da li se nama svidja ili ne sta deca rade - isto je u svakoj generaciji. Oni koji hoce da nauce naucice ono koji nece nece i nema tu nista da se promeni. Tako je bilo hiljadu godina pre nas bice i hiljadu posle.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pa sad... istina je da nema veze da li se nama svidja ili ne sta deca rade... ali do izvesne granice

e bas ta granica je 'detalj' za diskusiju  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
Sve dok deca ne krenu da se drogiraju i mnogo piju, ne treba se mesati, jer, jednostavno, takvo je drustvo, a celo drustvo ne mozes promeniti. Medjutim, ako saznaju da se deca drogiraju, jednu motku u ruke pa batine!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Pa da vidis ta granica je vise roditeljsko pitanje. Granica je ona koju mi sebi moramo da stavimo - koja odvaja uplitanje u zivot dece i nametanje nasih licnih stavova i projekcija. Roditeljsko vaspitanje ima donekle uticaja na razvoj deteta, cesto vrlo negativan uticaj. Po meni je jedini roditeljski zadatak da nauce decu da biraju sami sebi svoj zivot i razviju osecaj odgovornosti zbog izbora koji prave. Nametanje nase volje deci je lako - jer oni svoju tek formiraju. Cesto ce raditi uzinat suprotno svemu sto ih ucimo jer ce se osetiti ugrozenim od nasih popovanja. Kroz ta popovanja mi cesto skoro uvek prenosimo upravo neka tupava pravila sa kojima su nama roditelji punili glavu a koja smo i mi mrzeli kao deca. Cesto zaboravljamo da ne posedujemo decu koju smo izradjali. Oni mozda jesu nasa biloski ali su najvise svoja psiholoski i sami treba da odlucuju sta ce da rade sa sobom.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ma slazem se ja potpuno s tim da deca, tj. nase potomstvo, treba da zive svoj zivot onako kako se njima cefne... kao i mi, i nasi roditelji pre nas itd.
ali nije svejedno dok ti je neko pod krovom, zavisi od tebe a zahteva potpunu slobodu odlucivanja i delanja i cefkanja,
ili ipak ima odredjeni broj godina, i zaista odlucuje o svom zivotu i preuzima odgovornost za sve sto uradi ili ne uradi...

ne mozes pobeci od toga da su do kasnih tinejdz godina roditelji ti koji su odgovorni za svoju decu... nisu valjda ona to sama za sebe?

btw, uzasavaju me primedbe tipa nekad i sad... ranije je sve bilo super, a ova danasnja deca... bljaaaaack
i kuda ide ovaj svet itd.
nisu deca pala s marsa, vec ispala iz porodica i drustva u celini... tja, duga prica...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Da slazem se u tome potpunosti - isao sam malo previse u sirinu sa mojim liberalizmom. Dok smo pod istim krovom na nama je da ga (ih) naucimo nekim bazicnim ljudskim vrednostima (univerzalnim na neki nacin) postovanja drugih ljudi i toleranciji pre svega i lagano ih voditi ka osamostaljenju. Ovde mislim pre svega na veoma blagom usmeravanju individualnosti i pomoci kada god je ona potrebna ali uvek sa naznakom da je pomoc od nas vrlo privremene prirode. Ipak tesko je napisati recept - kao sto su svi ljudi razliciti tako su i deca. Decu treba uciti ali i mi trebamo da ucimo od njih o nama samima - oni su nase ogledalo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
Yeah, yeah... A o vremenu i da ne pricam... Granny... :[17]:

get a life Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
Citat
Kroz ta popovanja mi cesto skoro uvek prenosimo upravo neka tupava pravila sa kojima su nama roditelji punili glavu a koja smo i mi mrzeli kao deca

Mozda bash zbog toga,ako su nama roditelji punili glave nekim tupavim pravilima i popovali nam,a mi smo ipak izrasli u recimo
normalne zrele osobe,ne vidim razlog da mi isto ne chinimo nashoj deci da bi i oni odrasli u iste takve zrele osobe.Mozda je to neophodno?Nije bitno da li su ta popovanja imala smisla ili bila ispravna,ni da li smo mi postali takvi zato shto smo poshtovali i prihvatili njihove savete ili zato shto smo se suprostavljali njima.Zashto menjati dobar recept? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pih...ja ne znam da se zabavljam Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jun 2025, 21:53:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.