Razmišljajući o tome koji bi se posao mogao prilagoditi studentskim obavezama, pala mi je na pamet ideja da šetam pse za novac. Npr. 1 sat=5 KM (oko 2,5e). E, sad, interesuje me kakvo je vaše mišljenje o tome? Da li bi se to moglo isplatiti? Ima li neko da je radio ovo (ili još uvijek radi) pa da napiše svoja iskustva, kako je bilo, kako ste privukli mušterije, kako se ophoditi prema psu itd? Ja imam svog psa (njemački ovčar), ali nije isto šetati svog psa i šetati nečijeg tuđeg. Takođe, ako ima neko iz BL, volio bih da napiše da li misli da l' bi ovo moglo upaliti u BL. Ja bih bio zadovoljan ako bih uspio imati prosječno jednog psa dnevno.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2013, 12:52:11 od Just Another Boy »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.