Kod muskarca je situacija jednostavna:oslobadjanje nagomilane tenzije dozivljajem orgazma.Muskarac posle seksa je istrosio sebe ,mora da se odmori,cesto se desava i da se uspava.Zena se u takvim situacijama oseca povredjeno,a njega posmatra kao sebicnjaka.Muskarci koriste seks da pokazu fizicki ono sto ne umeju da iskazu emotivno.Mali je broj problema kod muskaraca koje seks ne moze da izleci.Ako je zeni potrebno da muskarac donese neku bitnu odluku ,bolje je da pricaju o toj odluci posle seksa.
Vrlo zanimljivo gledište. I što je najvažnije: biti muškarac nije nimalo lako. Žene su vrlo zahtjevne, ali i zagonetne. S jedne strane - po mom mišljenju opravdano - u prvi plan se stavlja emotivna priroda žene u odnosu na fizičku ''sirovost'' muškarca. Međutim, žene u ispunjavanju svojih emotivnih potreba u seksu ipak preferiraju muške fizičke atribute. ''Emotivnija'' je sa 20 nego sa 15! Da ne obrazlažem.
I see through bitter eyes and The fact still remains I read between your lies You got beat at your own game Take a trip with me for soon I will sin Without one regret The pain will begin
sta zene zele od seksa? zene cesto zele da osete bliskost kroz seks...
a to sto mnogi parovi ili pojedinci na seks projektuju svoje emotivne i ostale probleme...
=D>a ti si bas sve kao sto kazes"razmrsila"hvala Bogu sto postoje ljudi sa razlicitim stavovima i razmisljanjima,inace bi nam svet bio izuzetno jednostavan i monoton
Pa tu i nema pitanja,to je vise konstatacija... kamo te srece da mogu sve ili bar vecinu problema da resim seksom
Citat
Ako je zeni potrebno da muskarac donese neku bitnu odluku ,bolje je da pricaju o toj odluci posle seksa.
Zanimljiva primedba "ako je zeni potrebno ..." jel to znachi da muskarac donosi kvalitetnije odluke posle sexa ili ce posle sexa doneti odluku koja je vise u skladu sa zeninim zeljama?
Zanimljiva primedba "ako je zeni potrebno ..." jel to znachi da muskarac donosi kvalitetnije odluke posle sexa ili ce posle sexa doneti odluku koja je vise u skladu sa zeninim zeljama?
Citat
bas si me od srca nasmejao,znaci i jedno i drugo,ali dopada mi se pitanje,pozdrav
« Poslednja izmena: 30. Maj 2006, 15:57:15 od pehar »