Ovako. . . imam curu sa koja ne zeli sa mnom oralni sex tj. uvek kratko traje i pitao sam je vise puta zasto je tako a znam da sa bivsim momcima tj. dvojici je radila do kraja skoro uvek. I danas mi je rekla da je prijalo sa njima jer imaju veci i deblji zato je sa njima oralni sex bio prijatniji. . . Sta da radim,uvredila me je i povredila time sto je rekla. . . Kaze da je sex sa mnom mnogo bolji nego sa njima ali zato sto je moj manji (13,14cm) nije joj privlacan za oralno i zato ne zeli do kraja. Devojke da li je to tacno da je oralni sex prijatniji sa vecim? :help:
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Belgrade (Vreme: 23. Oct 2008, 22:28:44)
Jes', da sam na njegovom mestu, sam bih ga onda liz'o. Sorry. Nesto sam odlepio veceras.
ma ima onaj vic.
žali se Suljo Muji, kako supruga neće da mu p.ši. i kaže mu Mujo: "Samo ga namaži medom, i neće biti problema" i sretne ga Mujo nakon par dana, i pita: "Kakva je sad situacija? Hoće li da p.ši"? Suljo: "Ma bi ona, ali ne može da dođe na red od djece"
'Ajmo ovako: zabavili smo se, našalili, hajde sad da prekinemo sa tim.
Tema jeste dušu dala za zezanje i provokacije, ali ako je već ovde i ako je to problem koji muči onoga ko ju je postavio, ako nećemo pomoći nekim konstruktivnim komentarima, a ono bar da ne offujemo i ne otežavamo momku. Hvala na razumevanju!
(a sad - tutanj! )
@Retrooo Ako te to zaista opterećuje, popričaj sa devojkom i reci joj da ti nije baš drago zbog te i takve situacije. Ukoliko ti je ona devojka, ne kres šema, imaće razumevanja (bar bi trebalo da ima).
Probaj da je odobrovoljiš time što ćeš prvo ti njoj pružiti oralni seks. Ono što je jako važno jeste da je ne prisiljavaš, nikako, ni verbalno, a kamoli fizički.
Ukoliko je, pak, kres šema u pitanju, kao što već napisah - keep looking.
« Poslednja izmena: 23. Okt 2008, 22:55:12 od B@mbin@ »