useli se u moje srce,necu ti naplacivati kiriju...
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.3
Nokia N95 8GB
ne... nisam to rekla... svako zna najbolje sta mu prija... a ako si se ti nesto uvredio izv.nisam imala nameru da te uvredim... al mislim ako za 3meseca nisi uspeo... da od te veze nema nista...
Dobro veče dragi moji... Ja sam tema vašeg razgovora... Imam 23 godine, jesam to radila ranije i istina je da me njegova veličina ni malo ne privlači na oral. Zašto , kakve to veze ima ... ne znam... jednostavno jeste tako. A nisam ja lujka koja je to dečku rekla, nego je taj dečko mene sam pitao da li je to zbog njegove veličine. Ja to nisam priznala za tri meseca seksualnih odnosa s njim, ali kad je pitao, nisam htela da slažem. Imam želju da pokušam da ga zadiovoljim, ali on želi da me prisili na to, a ne da sačeka da ja sama to poželim. Inače, nikada to nisam volela, jedna sam od devojaka koja ne voli nikakav oral, ali ne znači da ga neću raditi, jer seks nisam samo ja...već nas dvoje...ali i on mora da ima razumevanja. Njega boli zašto sam to radila drugima. Sa tim drugim ljudima ja sam bila mnogo duže u vezi kada sam to počela, a pored toga ni kod koga od njih nisam videla toliku želju i pritisak da se to uradi kao što je kod njega.
Samo sto vise prija i prijatnije jti je sa vecim i debljim... ne primoravam vec vidim kako ne zelis a nije ti bilo tesko sa njima i sama kazes da te je vise privlacili njihovi...
I šta sad kad ti to vidiš? Da li sam ja kriva što mi je više prijalo s takvim dimenzijama? Ja sam samo iskrena. Ti sa mnom najviše želiš oral, a ja sa tobom mnoge druge stvari, i baš me briga i za taj oral, mogla bih i da odradim, ali zašto bih lagala da bi mi prijalo. Jedina stvar koja bi meni tu prijala jeste to da znam da si ti zadovoljan i zadovoljen.
A kako bi bilo da vas dvoje to rešite nasamo, jer se ovde pretvara u opšti haos, a nije ni vama to cilj, a ni nama? Uostalom, zaista ne vidim kako bi vam neko od nas mogao pomoći, to je između vas dvoje.
Kad prija oralno onda i valjda u sexu vece dimenzije?? ja ne zelim samo oral ali veoma pogadja to sto ti sa drugima prija a sa mnom ne i kad radis sa mnom ti je dugo i minut a sama simi reklada si i 3,4min stoz naci duze ali prijalo ti je i zelela si da ides do kraja sa njima?