Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o ovoj situaciji ?  (Pročitano 3948 puta)
01. Mar 2005, 22:36:10
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Morala sam da postavim ovu temu da cujem vase misljenje ...
Rec je o mom bratu koji se, iako je covek srednjih godina, totalno ludacki ponasa. Naime, vec 13 godina je u braku (to mu je drugi brak) i ima 2 sina od 9 i 11 godina. Iz prvog braka nema dece. Zena mu je dosta mladja, vrlo je fina prema njemu i uopste vidi se da je sasvim na mestu.
Njih dvoje sa decom zive u kuci u cijem drugom delu zive njeni roditelji i imam utisak da se sa njima jako dobro slazu.
Iskreno, nisam bas u nekim prisnim odnosima sa bratom i zato me je sokiralo sve sto sam o njemu saznala zadnjih meseci. Jedan zajednicki prijatelj mi je rekao da je moj brat, inace profesor po struci, stupio u vezu sa jednom mnooogo mladjom i prilicno atraktivnom koleginicom. To me nije mnogo iznenadilo, jer je on uvek imao skolonosti ka svaleraciji. Pricalo se i da je bio sa nekim ucenicama u toj gimnaziji gde radi, ali iskreno, nikad se nisam cimala da to proverim. Znajuci njega, to je verovatno i bilo istina ...
Uglavnom, cim sam cula za njegovu vezu sa tom koleginicom otisla sam da ga pitam da li je to istina i on mi je to mrtav ladan priznao. Priznajem, bila sam sokirana kad sam saznala da to traje vec dve godine.
Ali, tu tragedija tek pocinje. Snaja mi se pozalila da brat danima ne dolazi kuci da spava, da ide bog zna gde i bog zna sa kim. Mislila sam da je rec o toj njegovoj mladoj koleginici, ali naknadno sam ga sasvim slucajno videla u gradu sa nekom zenom priblizno njegovih godina. Posle mi je rekao da mu je to jos neka koleginica sa kojom je u semi.
Poludela sam kad sam saznala da vara zenu sa 2 koleginice. Necu nista da kazem snaji jer bi ga izbacila iz kuce (a to bi bio 5 put da to radi i vise mu ne bi dal da se vrati). Inace, raspitala sam se o tim zenama i rezultat je bio razocaravajuci : ta mladja je neka profi kurva koja juri starije muskarce sa lovom (koju moj brat ima zahvaljujuci nekom privatnom biznisu). Provereno znam da je do sada bila sa pola Beograda i da se prodaje za 200 eu ili vise. A ova starija je 2 puta razvedena, isto teska sponzorusa, prvi bivsi muz joj je trenutno u inostranstvu i uspesan je sportista a drugi je neki lokalni mafioza (za kojim je mozda jos u braku, nisam sigurna) i cujem da moj brat ima zestoke probleme sa njim.
A najcrnje od svega je sto sam pre nekih mesec dana videla te 2 ribe kako se vataju u jednom kaficu, a brat mi je posle toga opusteno saopstio da su njih 2 u semi, da on to zna i da ih koristi samo za sex.
Kako da ga ubedim da se izvuce iz te price ???  :?:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
brat ti je vrh ... kao spanska serija .... pa ako sam ne moze da se izvuce tesko da iko moze !!!
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jebiga...  ja smatram da covek ne moze protiv svoje prirode... Tj jedino moze ako to zaista zeli bez da ga iko na to primorava...
Postoji i faktor "ponude koju ne moze odbiti" ali to kako moze da pomogne moze da proizvede i kontra efekat.. recimo da mu zena kaze ako zaista voli decu da ce otici sa njima ko se ne promeni.. to moze da ima ok uticaj a moze i da povileni i otme joj decu... Ono sto bih ja uradio.. probao bih da popricam sa njim... probao bih da njih dvoje nateram da otvoreno popricaju pa sta bude...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
Tvoj brat je dovoljno star da zna sta bi sa svojim zivotom. mozda se njemu dopada da bas tako zivi. Uostalom ako njegova zena ne cini nista po tom pitanju, ne vidim zasto bi se ti nesto ekstra mesala. Bilo bi dovoljno da mu samo skrenes paznju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Hah, ovo me podseca na pricu o caletu jedne moje drugarice.  On ima 53 godine i treci put je u braku sa znatno mladjom zenom, a sasvim normalno ima jos po dve-tri sa strane. Najbizarnije je sto se ispostavilo da je  muvao mladju cerku svoje druge zene koja je nase godiste... znaci sad ima 24, a tad je imala oko 18....  Elem, u pitanju  je tip duboko egoisticne osobe koja misli na sebe i samo na sebe, a koja svoje ponasanje objasnjava recima: "Ja jesam varao, ali nikad nisam pocinjao prvi!", sto je notorna laz, bar kad je u pitanju mama te moje drugarice. Elem, on je isao i na terapiju, ali mu je psihijatar otkazao recima da on sam moze da bira svoje pacijente i da s njim ne zeli nista vise da ima... Znaci, iako nekim ljudima nema pomoci, mozda tvoj brat nije taj slucaj.. tako.. jedna psihoterapija na kojoj bi naucio da kontrolise svoje seksualne impulse mozda ce mu i pomoci... znaci, problem je u njemu i samo u njemu i to mora da resi... S druge strane, iako sam protivnik razvoda, u ovoj situaciji je to najbolje resenje. Njihovi klinci su u najosetljivijim godinama, i pitaj boga sta se sve moze desiti ako ne budu imali cvrst i stabilan oslonac u pubertetu... U najgorem slucaju, mogu da krenu ocevim stopama...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
Da se razumemo jednu stvar. Ja tvrdim da u 90 i kusur % brakova prevara ima. To je vekovima tako i ti tu ne mozes nista da uradis.

E sad, postoje 2 tipa prevaranata, kad su muskarci u pitanju.
Jedan je dzentlmenski tip koji to radi vrlo diskretno i drugi tip je tip zelenog neizzivljenog balavandera koji se ponasha kao da se popeo na shljivu i ne zna da se skine  
Pazljivo chitajuci tvoj text rekao bih da tvoj braco vise odgovara drugoj kategoriji, na zalost.

Odbacio bih varijantu o sestrinskom savetovanju jer mislim da to nece da upali. Kad bi ja bio na tvom mestu namestio bi mu shemu sa mojom ekipom. Kad vidi te lake ribe sa nekim drugim rutavim mushkarchinama ili ce da se povuche jer ce sijalica u glavi da mu se upali ili ce da popije batine ako kidishe. U oba slucaja ti reshavash problem, a zasticena si jer nisi direktno umeshana, kapirash?  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Citat: Nokia 3650
Kad bi ja bio na tvom mestu namestio bi mu shemu sa mojom ekipom. Kad vidi te lake ribe sa nekim drugim rutavim mushkarchinama ili ce da se povuche jer ce sijalica u glavi da mu se upali ili ce da popije batine ako kidishe. U oba slucaja ti reshavash problem, a zasticena si jer nisi direktno umeshana, kapirash?  Smiley

E ova ti je stvarno dobra ideja. Moracu damalo detaljnije razmislim o tome, mada mi se cini da nema sanse da se on odtkaci od te dve. Mislim da bi ipak bilo najbolje da njegova zena to sazna i da pokusaju to da rese razgovorom, ali opet ne bi bilo u redu da joj ja to kazem jer mi on nikada ne bi oprostio. Mozda samo da nekako "slucajno" pustim pricu do nje, posaljem anoniman sms ili tako nesto, a onda da pustim da sam to resava. Sta mislite o tome ?  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sanjar Pochetnik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 308
Ako ga voli Ona zna.

Znam da Ti nije lako, ali nemoj da se meshash, nije mali zna shta radi. Ti Njega volish pa makar i choveka ubio a drugo sve, bitje kako mora...
IP sačuvana
social share
Prilichno bajat repertoar za nekog ko se dosta dobro ljubi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

mea parvitas

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 167
... kao sto si i sama rekla, brat ti ipak ima dovoljno godina da se sam stara o sebi , i verovatno nije svestan cinjenice da se ponasa nenormalno, tj. nemoralno.
Mozda je previse grubo da ga odas zeni, ali ipak moras da pomislis na njegovu maloletnu decu.. mozda bi bilo pametnije da njemu posaljes neko pretece pismo, tipa, ako ne iskulira, njegova zena ce saznati sve, i ne vidis kako ce reagovati? Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
svinje smrde, ali shunka je dobra
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
mob
Siemens 
Ovo zaista vise lici na filmske, nego realne price: zenu vara sa dve ljubavnice, koje su pritom biseksualke i u medjusobnoj vezi! E ko to svari , onda moze da se donese zakljucak da je njemu jako lepo, pa ne treba kvariti srecu. Inace snajka sigurno zna, pa ne bi ga dzaba 5 puta izbacivala iz kuce. Ocigledno je da se ona pomirila sa tim  pa ne treba ni nju zaliti, jedino je pitanje sta je sa decom. Ako ona ne pata, pusti coveka da uziva, u suprotnom treba neko dobro da ga povuce za usi da shvati da je on sada prvo otac, pa tek onda svaler.
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.