Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 23:14:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 10 Muzičkih Zapovjedi  (Pročitano 1790 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Da ne spominjemo vaseg kralja r'n'r koji je najveci eksploator crnacke muzike.
Ako mislis na Elvisa... on je buljash... a glupi Ameri ga zovu kralj, jer najprostije receno, nemaju pojma... Smile
Pobogu, pa covek nije ni jednu pesmu napisao... Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
moja prva i poslednja zapovest:ja slusam death metal....a ostali me ne interesuju...neka svako slusa sta hoce
au majku mu, slusam i ja, ali moras imati malo siri ukus, ima toliko dobrih izvodjaca i iz drugih zanrova. npr. gotivim i prodigy a i par pesama Maraje Keri  Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Citat
Postoje rock bandovi koji nemaju veze sa blues-om - ima ih doslovice na stotine.
Postoje i stotine bendova koji vise nemaju nikakve veze sa Elvisom ili Beatles-ima, ali to ne znaci da su izmislili rock muziku.
Mozda i ti ne licis mnogo na svog pradedu, ali to ne znaci da nemas nikakve veze sa njim, kapish.
Citat
Da, Snoop-a su označili kao naslednika dok je bio pod okriljem Dr. Dre-a, kasnije je pokvario taj svoj renome velikog naslednika NWA.
Sam sebi uskaces u usta i kao i mnogi reperi na ovom forumu vezujes se previse za izvodjace umesto za albume odnosno muziku.
Naravno da se pokvario, a veruj mi da je bio jos gori dok je radio pod zastitom no limita, ali u svakom slucaju ovo sto danas radi je daleko losije od doggystyle-a.
Ali zar se i Ice Cube nije pokvario sa war and peace kao i mnogi na eastu poput mobb deepa itd ?
Nismo se razumeli. Želeo sam da kažem da bi mnogi rock bandovi danas postojali i da nema bluesa; nekima je bila inspiracija klasika, drugima jazz i uopšte ne podnose blues. Slažem se, postoji veza između svih muzičkih žanrova. Slično je i sa rap-om: mnogi kažu da rap-a ne bi bilo bez James-a Brown-a, isto kažu i za funk; mislim da bi 2Pac rapovao i da nije bilo Brown-a.

Kad kažeš: "Da se previše vezujem za izvođače umesto za muziku." Ništa nije bitnije od repertoara jednog izvođača ili banda; na osnovu repertoara možeš oceniti bandovu stvaralačku iskrenost, principijelnost, doslednost… (Snoop je pao na svim ispitima).
Upravo zbog njihovog repertoara, Riblja Čorba i Leb i Sol vrede više od ostalih bandova bivše SFRJ.

Znaš koje stvari najviše cenim kod Rakim-a: čovek je bez psovki i velikih skandala rasturao po klubovima. Njegova rima:

Classical too intelligent to be radical
Masterful, never irrelevant: mathematical.

Ovakav kvalitet možeš da nađeš samo kod Chuck D-ja.

Citat
zato nemoj sa jos jednim pro-east sr@njem.
Odavno zaboravljene East Coast vs. West Coast klišeje prodaji novobeogradskim curicama. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 23:14:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.