Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta mi Srbi sa lijeve strane Drine nikao nismo smjeli tražiti od Srbije!  (Pročitano 8546 puta)
08. Mar 2007, 01:10:17
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T28
Ovo sam započeo zbog struja, koje su se javile u zadnje vrijeme u Srbiji, a to je tvrdnje pojedinih demobilsanih pripadnika JNA da su na silu slani na krajiško, vukovarsko i bosansko ratište, to je sramota bila Miloševićeve politike, kad sad sve više razmislim možda većina u Srbiji nikad ne bi htejal da se petlja u rat u Hrvatskoj i Bosni, ali ko je njih pitao, a to je iz moje perspektive pogrešno, najmanje što se može za njih učini bez obzira koliko ih je da se mrtvi ne zaborave, a preživjelim se izvinu predstavnici Republike Srpske i Republike Srpske Krajine! Jer ako je postojalo raspoloženje takvo kakvo se sad spominje odakle nama Srbima pravo, sa lijeve strane Drine da druge uvlačimo u naše ratove, ja tad to nisam tako gledao vjerovao sam da je Srbija, barem po Slobinoj priči zainteresovana za odbranu srpstva i jugoslovenstva! Ne bih da pravim zavadu između nas Srba, ali bih htio da se ovo razjasni, jer nisam vjerovao da su posotjale grupe u Srbiji čiji je jedini zadtak bio da love maldiće i uvaljuju im puške u ruke! Mi Srbi iz Bosne i Krajine zajedno smo sa Bošnjacima i Hrvatima zapetljali čvor sami smo bili dužni da ga otpetljamo!
Meni je iskreno žao! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Evo ti odgovor iz prve ruke. Kad je počelo sranje u Vukovaru dobijao sam pozive redovno, na svakih 15 dana. Ni na jedan poziv se nisam javio. Išla je Vojna policija kasno noću po gradu i kupila ljude po stanovima pa su mnogi tih dana spavali kod rođaka ili prijatelja. Ove racije su trajale jedno 6 meseci, posle toga više nisam dobio ni jedan vojni poziv sve do 1999. godine (NATO agresija, tad sam se odmah javio). Znam da su posle Vukovara jurili samo ljude, građane Srbije, poreklom iz Bosne ili Krajine. Nas Srbijance nisu silom terali na ratišta, išao je dobrovoljno ko je hteo. Sećam se, posle pada RSK, da su one nesrećnike skidali sa traktora i slali kod Arkana u Erdut. E, ti su najebali debelo, tako se pričalo po gradu u to vreme.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2007, 02:11:09 od zemunac2 »
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T28
Ja baš govorim o tim početnim mjesecima, tada su i Srbe rođene u Srbiji tjerali u kalonicu ,na šta je konkretno ciljam, ali evo kao što ti kažeš trajalo je kratko, ali je bilo krvavo! Mog ujaka su poslali tad na Vukovar, hvala Bogu živ je ostao ,ali kako on priča mnogi jadnici nisu! Što tad Milošević nije sproveo referendum, o mješanju Srbije u rat? To je ključ priče, da ste vi tad rekli ne OK, da ste rekli DA opet OK, ali bio bi to vaš izbor! O dorovoljcima sve najbolje, a o dezerterima iz Bosne i Krajine sve najgore mislim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ja znam za 7 mojih Zemunaca koji su poginuli na Vukovarskom ratištu. Svi su bili mobilisani u JNA, koja je tada još uvek postojala. Jedan je dobio poziv da "razduži opremu", drugi su dobijali pozive za "vojnu vežbu" u trajanju od 30 dana itd. Bilo je na vukovarskom ratištu masovnih pobuna rezervista, poznat je slučaj mobilisanih Valjevaca, koji su kolektivno, cela četa,napustili ratište i vratili se kući, u Valjevo. Pričalo se da su ih naši avioni greškom bombardovali, pa su zbog toga napustili ratište. U svakom slučaju, to se dešavalo na početku rata, posle Vukovara nas nisu prisilno mobilisali i slali na ratište.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T28
Ali ja ovde govorim i ocivilnom društvu u Srbiji u to vrijeme, koji nisu bili za rat Srbije, jer su čvrsto vjerovali da je to unutrašnje pitanje svake zemlje ponaosob!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
super tema
iz prve ruke,

arkanovi i nasa vojna policija su skidali ljude sa traktora i vracali ih na ratiste. ti likovi, vojnici, nisu mogli da vjeruju da ljudi iz jednog grada napustaju liniju i sklanjaju svoje stvari traktore televizore i stoku u srbiju, dok ljudi iz drugih opstina ginu braneci njihov grad i pri tom ne stizu izvuci ni svoje familije. poznato je da je kod nas vojska bila ustrojena staromodno po sistemu grad - jedinica, a neki gradovi su polozili ispite za sva vremena takvim ponasanjem... pa cuo si mozda za bezigrad?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T28
Pa tako to ide izbatinajute uvale ti pušku u ruke, a ratni plijen zadrže za sebe, e ima pravde stićiće ih kad tad!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Hrvatski podaci postoje no mene čisto zanima po "vašim" podacima koje su vojne žrtve Srba kod napada na Vukovar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
@igorxxx
Posmatras stvari iz sadasnjeg vremena ,a pricas o 91 god. Stvari su tada bile drugacije.
I kakva je razlika izmedju nasilno mobilisanog Srbina iz Petrinje ili recimo Beograda ,ko da se izvini ovom iz Petrinje, ako se ovom iz Beograda izvinjava RSK i RS ???
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
sami ste se zajebali...birali ste Slobo ona vas je odveo na Križni put i na Golgotu.

MI smo tursku vojsku zaustavili na putu do Beča, a kako ne bi neke dragovoljce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.