Moje pitanje nema baš veze sa samim radom foruma... već sam radoznala...
Nego, zanima me šta su to Spider-i? Na primer, kada se gleda koji su članovi na forumu (ona lista ko je na kojoj temi), posle liste članova, ide lista gostiju, a zatim piše: Yahoo spider, Google spider, etc. I za njih je prikazano na kojoj su temi...
Možda je pitanje malo čudno, pa čak i blentavo, ali nemam pojma šta su, pa ako bi neko hteo da mi to malo pojasni...?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ahaaa... pa da, ima logike... znači, to je ono što mi npr. Google izbaci, kad tražim nešto, a to nešto je i na Bureku... npr. ukucam na Google Marlon Brando, i on pretraži i Burek i izbaci mi i ono što na Bureku ima o njemu...
ako sam dobro shvatila...
hvala na pojašnjenju!
« Poslednja izmena: 29. Nov 2007, 23:47:21 od B@mbin@ »
Google ima baze podataka sa informacijama sa sajtova... spideri prave te baze tj kupe sadrzaj... ti zatim kada pretrazujes pretrazujes ono sto su oni pokupili
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Taj pauk na mom forumu mene uvjek razočara, kad se logujem vidim ja korisnik neki i kad mu pokušam da otkrijem odakle dolazi stoji samo googl A ja pomislim neki živi korisnik zanima se!