Cao svima zovem se Aleksandra I trenutno sam van Srbije gde radim. E sada ono sto ce verovatno svi vi da primetite je da sam trans osoba. I za sta se nadam da nece stvoriti problem.
Ono zbog cega pisem je sledece. Ovde mi je kolega veoma sarmantan i zgodan tip iz Gane od 43 godine. Uljudan je kulturan i fin prema meni.
Relativno skoro je tokom jednog sasvim opustenog razgovora spustio svoju ruku na moju butinu i brzo je pomerio ja sam se pravila da se nista nije desilo ali u meni jeste, znenadila sam se i uzbudila sto me je navelo da ga u zargonu "startujem" porukama o vezbama u teretani jer je tip Gym Freak. Mozda je bilo glupo ali sada je gotovo tada mi je to izgledalo kao Ok ideja.
Da ne duzim krenulo je neocekivano dobro a onda i stalo. Zasto pojma nemam. Ovde su neke od poruke, dosta sam izostavila iz privatnih razloga. https://postimg.cc/gallery/tg4gC2s/1f7e7ae0
Dakle zanima me sta se desilo i da li da ocekujem nesto? Hvala svima.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2025, 13:47:35 od AleksandraCross »
Joj hvala. Nego nesto mi je mnogo inertan u poslednje vreme kada mu posaljem srce ili nesto slicno odmah lajkuje ali zato izbegava pricu o npr. mojoj guzi dajem primer samo.