Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...
Albanac stao na stranu našeg igrača, kaže da se Adem kune da nije psovao trenera, niti da je bilo ko na klupi čuo stvari za koje Rosi tvrdi da ih je Ljajić izgovorio.
Valon Behrami je otkrio da se ništa od onoga što tvrdi bivši trener nije dogodilo.
"Rosi laže, Adem se kune da ga nije psovao niti mu vređao porodicu, a niko na klupi nije čuo tako nešto. Strašno je što Rosi, umesto da prizna grešku priča takve stvari", rekao je Albanac rođen u Kosovskoj Mitrovici.
On inače igra za reprezentaciju Švajcarske, a poznat je kao veoma korektan.
"Svi smo potreseni, meni je žao Rosija, trenirao me je i u Laciju, ali ne sme da govori takve stvari. Izgleda da smo svi mi veoma loši kad smo ga naterali da učini tako nešto", konstatovao je Behrami.
"Posle onoga što je napravio za Rosija je bilo najbolje da je ćutao", dodaje Behrami.
Videćemo kako će italijanski mediji reagovati pošto danima razapinju Ljajića i opravdaju divljački napad bivšeg trenera Fiorentine.
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.