Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:58:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 554 555 557 558 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 721208 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Svi oni koji su bili za Milosevica su presli u SRS jer im je to bila najsrodnija ideologija, a potom iz SRS u SNS. Tako da je lako zakljuciti gde se nalaze nekadasnji SPS-ovci i JUL-ovci. Sto se mene licno tice, LDP je jedina partija za koju sam ikada glasao i tako ce i ostati u skorijoj buducnosti.

Radeta, Gordana pop Lazic...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Cudicete se sami sebi kada za 10-15 godina se ustanovi da je to bilo tacno kako ste mogli da glasate za takvog coveka. Jer da vas podsetim, podaci koje je Popovic davao uvek su bili potpuno tacni, to nije covek koji se bavi tracarenjem i ogovaranjem. On je provalio najvise sudski dokazanih "afera" od 2000. naovamo. Uostalom, on i jeste bio zaduzen za informisanje, pa mozete misliti koliko je podataka sa raznih strana stizalo do njega. A ovi podaci stizu direktno sa cela drzavne bezbednosti. Mene licno ne bi iznenadilo znajuci kakav je to covek, pogotovo kakav je bio ranije, danas je on znatno ublazio svoju retoriku. Bas pre neki dan gledam ono raspakivanje i slusam ga kako porucuje Milosevicu da se sam ubije i baci pod voz, mislim takav vid ekstrmizma u nastupima je tipican bas za ljude koji su bili masovne ubice (ni Arkan nije isao toliko daleko u nastupu). A da ironija bude jos veca, on se i bavio grobarskim preduzetnistvom, imao je sopstvenu firmu koja se bavila time. Sta nam sve to govori? U Americi sumnjaju da si prepisivao na kontrolnom ispitu u srednjoj i ne mozes biti predsednicki kandidat, a za ovoga se vezuju ozbiljne optuzbe veoma relevantnih institucija i tela da je pocinio bukvalno masakr, i ljudi glasaju za njega masovno. Strasno!
Koliko afera se vezuje za Cedu Jovanovica a ti i dalje glasas za njega, ko je ovde retardiran, strasno  Smile

Samo jedna stvar razbija njegov lik i delo, 97-98 godine je imao 2 para pantalona 1 jaknu i 1 par patika, 10 godina kasnije ima vilu, dzipove, telohranitelje.... 5% retardiranih debila glasa za njega i njegovu pricu znate ja sam posteni student bio i borio sam se za demokratiju krio sam se iza djindjica i onda sam tako se nafatirao, ma odjebite vise sa tom sranjem, koji debil moras da budes da bi poverovao u te gluposti.
Kako to u zemlji gde posten narog sve teze zivi jedan ceda je milioner i to brze nego bilo ko se obogatio, i 5% debila i dalje glasa za njega e to je za posmatranje! Smile

O tome koji je on diktator i fasista u rodjenoj stranci najbolje svedoce primeri Srbljanovicke, Lecica, Petrovica....
Sam sebi napravio stranku da bi bio dozivotni predsednik te stranke, kao i Nikolic, i po cemu se onda njih dvojica razlikuju????
« Poslednja izmena: 13. Apr 2010, 15:46:33 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
pa Cedica je pametnije i brze unovcio ``znanje``  Smile

Cedica: ``Miskovic lopov, monopol, unistavanje srpske privrede``

Cedica posle par dana :``Nemam pojma o cemu pricate, ja to nikad nisam rekao.Izvinite, moram da operem nov dzip sto sam dobio od anonimnog simpatizera stranke``  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
ЦРНЧЕ МЕЂУ НАПРЕДЊАЦИМА

И не да ми ђаво мира, морам да вас подсетим на тужни случај Серене Вилијамс, коју су избацили из полуфиналног меча и казнили је са десет хиљада долара зато што је опсовала линијског судију
Једном давно се у представи ,,Госпођа министарка” појавио нови лик – неко црнче, дечак од седам-осам година. Црнчеје играло слугу господина Нинковића, а самога Нинковића играо је лепи глумац Воја Брајовић. И никоме до краја представе није било јасно шта ће им то дете у представи, кад Нинковић и без њега има толико адута којима ће фасциниратијадну Живку, од бриџа до љубавних писама на француском… Али смо се сви преварили, имало је овоцрнче важнуулогу. То јест, ако не баш цело дете, оно – његова задњица. Јер, Нинковић на крају представе губи живце, скида перику и онако проћелав,знојав и рашчупан почиње да псује као последњи уличар и да шутира јадно црнче у задњицу…маестрално, стварно. Од тада се увек у себи насмејем када видим неку изузетно углађену особу, све гледам је ли повео црнче и када ће крај представе.

Много година касније, гледам снимак из српског парламента и видим шефа Напредне (баш тако, напредне) странке како скида маску смиреног политичара кога ништа на овом свету не може да изненади,како напрасно почиње да говори кроз нос и да изговара неке грозне псовке! После је рекао да није знао да је микрофон укључен, да се већ два пута због псовки извинио и да је то од њега доста. Па да. Знак је изузетне отмености да се два пута извиниш, то је баш „ми-ко-фо“, што би рекла Живка министарка, шта бисте ви још хтели?

Мало ће кога, наравно, зачудити такав сценски обрт – псовка па два извињења – када већ долази од политичара коме нимало није било тешко да изјави како су црнци мајмуни, а да неколико година касније каже – како су то наша браћа. Као што је мало кога зачудило то што је други човек Напредне странке изјавио да је Војислав Шешељ у ствари обичан лажов, који ради по налогу Демократске странке! Шта друго да им човек пожели, него да истрају на путу којим су до сада ишли и да очекујемо нови сценски обрт када ће се можда открити да је Тома Николић одувек радио за Соњу Бисерко, или да је Вучић био потајно заљубљен у Наташу Мићић и писао јој скупштинске говоре за шаку долара.

Али, сви знамо да напредњаци у ствари и нису проблем, ипак је то само вашарска политика, била и остала. Наш огромни проблем је у томе што Србија има председницу парламента која на оно грозно псовање реагује тек „након обављених консултација и увидом у стенограм“, као да стенограм не служи да сви остали (а не сами учесници седнице) погледају шта се десило и да сви остали (а не сама председница) виде како је председница реаговала! И ако је нешто срушило углед парламента то свакако нису псовке тајног члана Хелсиншког одбора за Србију, него је углед срушен оног тренутка када је постало јасно да шефица парламента не зна (гора варијанта) или не сме (још гора варијанта) да реагује по Пословнику, све док не обави консултације! Еееее, моја Србијо!

И не да ми ђаво мира, морам да вас подсетим на тужни случај Серене Вилијамс, коју су на прошлогодишњем Ју-ес-опену избацили из полуфиналног меча и казнили је са десет хиљада долара зато што је опсовала линијског судију која јој је на меч-лопту свирала фут фолт! Није прошло ни десет секунди од инцидента па до тренутка када је меч прекинут, а победа додељена њеној противници. Тада је свима постало јасно да се више нико и никада неће усудити да псовкама руши достојанство тениских терена Њујорка, није то српски парламент где судија мора да оде у свлачионицу по своје мишљење!
И тако само додајемо нови слој на постојећу жабокречину у српској држави. У држави, да подсетим, где се ниједан случај који започне скандалозним хапшењем не заврши вишедеценијском затворском казном, какав би епилог тим увелико потврђеним преварама (од грађевинске до лекарске или факултетске мафије) једино доликовао. Па да народ једном може да каже како, ето, у овој Србији ипак има правде. Не, овде правде нема. Овде и полусвет у притвору стиче романтичну титулу „контроверзни бизнисмен“, која му касније служи као улазница у српски џет-сет. А сад нам се, ето, смеши прилика да Србија добије једну контроверзну манекенку – добротворку, која је већ у истрази, изгледа, проговорила језиком улице. За црнче, да ли га је у затвор повела, нису ништа рекли, баш се бринем...ипак су то наша браћа и наши савезници на европском путу, или већ где будемо стигли, меч је још у току.

професорка Економског факултета, чланица ЦЛДС-а

http://www.politika.rs/pogledi/Danica-Popovic/CRNCHE-MEDU-NAPREDNJACIMA.sr.html
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Cedica posle par dana :``Nemam pojma o cemu pricate, ja to nikad nisam rekao.Izvinite, moram da operem nov dzip sto sam dobio od anonimnog simpatizera stranke``  Smile Smile Smile
A porez na poklon  Smile ne ginu mu bukagije kadli tadli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Cudicete se sami sebi kada za 10-15 godina se ustanovi da je to bilo tacno kako ste mogli da glasate za takvog coveka. Jer da vas podsetim, podaci koje je Popovic davao uvek su bili potpuno tacni, to nije covek koji se bavi tracarenjem i ogovaranjem. On je provalio najvise sudski dokazanih "afera" od 2000. naovamo. Uostalom, on i jeste bio zaduzen za informisanje, pa mozete misliti koliko je podataka sa raznih strana stizalo do njega. A ovi podaci stizu direktno sa cela drzavne bezbednosti. Mene licno ne bi iznenadilo znajuci kakav je to covek, pogotovo kakav je bio ranije, danas je on znatno ublazio svoju retoriku. Bas pre neki dan gledam ono raspakivanje i slusam ga kako porucuje Milosevicu da se sam ubije i baci pod voz, mislim takav vid ekstrmizma u nastupima je tipican bas za ljude koji su bili masovne ubice (ni Arkan nije isao toliko daleko u nastupu). A da ironija bude jos veca, on se i bavio grobarskim preduzetnistvom, imao je sopstvenu firmu koja se bavila time. Sta nam sve to govori? U Americi sumnjaju da si prepisivao na kontrolnom ispitu u srednjoj i ne mozes biti predsednicki kandidat, a za ovoga se vezuju ozbiljne optuzbe veoma relevantnih institucija i tela da je pocinio bukvalno masakr, i ljudi glasaju za njega masovno. Strasno!

Поповић је поштењачина још из времена када је заједно са Чедом посјећивао шилерову. Smile

Са суђења:

Сутрадан сам на Спасојевићев позив отишао на састанак у Сурчин, у пословне просторије Драгољуба Марковића.
- Ту су били и Чедомир Јовановић, Владимир - Беба Поповић, Горан Весић и још неки ликови које тада нисам познавао. Питали су ме: `Шта сад?`, нису знали како ће реаговати војска и полиција. Рекао сам премијеру Ђинђићу да нема о чему да брине, јер је у МУП тотално расуло, а да ако војска интервенише, имам довољно људи да то спречим... - рекао је Улемек.

Чедомир Јовановић је поводом хапшења у априлу позвао Улемека на вечеру у Сурчин, у кућу Драгољуба Марковића.
- Тамо су већ били Марковић, Весић, Чеда Јовановић, Беба Поповић и Љубиша Буха. Ту је требало, како су ми рекли, да буде и премијер, али он је имао неких обавеза. Весић је после сат и по - два морао да оде, јер је дошао да се види с Ђинђићем.

Ово је индикативно за Чедин профил и профил поштеног Поповића: Smile

Питали су ме да ли сам упознат с акцијом Службе из 1996. године, кад је заплењено 700 килограма хероина на бугарској граници. Знао сам да је тај камион (којим је дрога превезена) одузет и додељен ЈСО за транспорт, пошто се радило о хладњачи с приколицом. Питали су ме да ли знам да та дрога постоји и да је у поседу државе, и шта мислим због чега је чувана све ове године - испричао је Улемек.
Улемек је казао да није тајна да све државе контролишу продају наркотика, а да је, кад му је Поповић рекао да је дрога замењена, одговорио да га трговина не занима. На то му је Марковић казао да их је погрешно разумео и да је `намера државе да се дрога гурне на Запад`.
- `Они нама бомбе и осиромашени уранијум, а ми њима дрогу`, рекао ми је, и мени се та реченица свидела. Личило је на малу освету нас, обичних људи, том Западу. Ако је тако, рекао сам, ако је то државни интерес, пристајем, али само преко начелства - рекао је Улемек.
Потом су му рекли да им је потребан пошто се ради о тони хероина, јер је у међувремену `прекрштен`. Једна количина отишла је преко језера Перућац, где ју је преузео човек у којем је препознао Зорана Јањушевића, а друга у Румунију, где је тражио да је уместо Руса преузму Спасојевић и Љубиша Буха.
Пребачено је укупно 600 до 800 килограма. Уместо новца, Улемек је тражио опрему за ЈСО. Она је требало да буде испоручена приватним каналима, а не преко МУП.

Па они имају времена и за провод. Smile

Све је почело да се руши после Бухиног тровања. Схватио је да су односи између њега и Спасојевића почели да се хладе, а на интервенцију Бебе Поповића и Драгољуба Марковића, Улемек је покушао да посредује.
- Спасојевић је направио журку у Шилеровој, где је позвао Баћу (Чумета), Чедицу и неке девојчице. Сви су били ту, осим Чумета и Марковића, што је страшно изнервирало Спасојевића и због чега је подивљао.

ЈСО чува криминалце: Smile

Улемек је рекао и како је Спасојевић добио обезбеђење ЈСО.
- После његовог пуштања из ЦЗ обезбеђење му је, на захтев Чеде Јовановића, одобрио тадашњи министар Душан Михајловић - испричао је Улемек.

П.С

Поповић је више пута доказао своје поштење као и његов компањон у нарко послу Чедица. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Qtek 小米
Ali oni koji su podrzavali taj SPS devedesetih vise nisu uz njih, sada su za Tomu Nikolica. SPS nema ni 5%, gde su ostalih 50% koje je SPS imao devedesetih? Sistemom eliminacije je lako dokuciti gde su. DS, LDP i SPO definitivno nisu, DSS mozda tek delimicno a imaju ionako 7%, i gde su svi ti ljudi koji su zdusno bili uz Milosevica nestali? Onda se postavlja pitanje ko su ljudi koji glasaju za SNS znajuci da oni koji su bili za DOS u 99% slucajeva nece glasati za one koje su tad rusili. Logika je vise no jasna.
А где је оно силно десно орјентисано гласачко тело СПО-а, деведесетих када су били најјачи ? Мислиш да су у ДС ? Јесу ку#ац.
Европска нато десница Басаре и Вука манитога овде нема прођу. Највише што сте успели да европеизујете националисте је захваљујући Томи, али ни то неће дуго да траје.
Тома јесте добио лиценцу из Брисела, али он нема испод своје сукње разне Пајтиће, Шутаноце итд.
Куку вама са таквим европејцима.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Konacno se slažem sa krilaticom " Toma kurton " ,  pa gde to ima na svetu kumu zabiti nož u ledja kada bije bitku života  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2010, 23:22:32 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
pa svi su oni kumovi. i seselj i draskovic su kuumovi, kum im je i mirko jovic, pola politicara Srbije su jedni drugima kumovi  Smile pljunu oni na to lakse nego sto mozes da zamislis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nema tu više casti i obraza , ostavim ti "kucu" na cuvanje a ti kao " pravi kum " zabiješ mi nož u ledja , još se nadju nreki pametni da "ti" aplaudiraju , svašta ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 554 555 557 558 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:58:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.