Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 10:20:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska "historija"  (Pročitano 25151 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pa dobro možemo to onda usporediti sa markom polom koji je navodno sa korčule, svojatamo ga i mi i talijani ali jedni druge ne tužimo zbog toga
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
pa dobro možemo to onda usporediti sa markom polom koji je navodno sa korcule, svojatamo ga i mi i talijani ali jedni druge ne tužimo zbog toga

To su sitne stvari u poredenju sa problemima izmedu Grcke i Makedonije.Nije samo u pitanju Aleksandar Veliki,već mnoge druge stvari kao što su naziv države,istorijske činjenice(koje su totalno falsifikovane od strane makedonskih istoričara) i sl!
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 16:11:40 od Floydian »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Bannnnnjac33, vrlo dobro znam odakle sam i ko sam i kakvo mi je porijeklo, samo sto vi to nezelite da vjerujete, nego i dalje valjate gluposti kako smo od vas postali, pogledaj textove o genetskim analizama koja su radjena u BiH, pa ces primjetiti mnogo razlika.

s obzirom da je ona tema zakljucana bio bi zahvalan osobi s nickom Nerkoz da mi objasni sta je njihovo porijeklo jer me strasno interesuje...

Urose pisi korektnije, necu da se mucim dok shvatim sta pitas. Svoju lozu znam jos dalje od10 koljena i nigdje ama bas nigdje nisam nasao srbska imena.

a 14 15 16koljeno i dalje
jer ja citajuci nazive ljudi u Bosni prije Turaka nalazio sam na samo na imena
kao Hrvoje Hrvatinic gospodar zapadnog djela Hercegovine ime za koje uopste ne moram da ulazim u debatu cije je
onda porodica Tomasevica za prezime isto za koje mislim da ne treba da se komentarise
pa Pavlovici sto su drzali posjede oko Saarajeva i hrpe drugih Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2007, 05:16:51 od bokimajk »
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
er ja citajuci nazive ljudi u Bosni prije Turaka nalazio sam na samo na imena
kao Hrvoje Hrvatinic gospodar zapadnog djela Hercegovine ime za koje uopste ne moram da ulazim u debatu cije je
onda porodica Tomasevica za prezime isto za koje mislim da ne treba da se komentarise
pa Pavlovici sto su drzali posjede oko Saarajeva i hrpe drugih

Nije ti palo na pamet da se raspitas kako je Hrvoje Hrvatinic (ili njegovi preci) dosao u Hercegovinu. Mozda nisi nikada cuo za hrvatskog kneza Trpimira koji je osvojio Bosnu i pripojio je svojoj knezevini (Hrvatskoj). Onda su njegovi potomci Trpimirovici (najpoznatiji od njih je kralj Tomislav Trpimirovic) nastavili sirenje (osvajanje) susednih zemalja tako da je u XI veku Hrvatska dostigla najvece geografske razmere u svojoj istoriji.

Eto, da naucis kako su Hrvati stigli u Bosnu. Kao osvajaci (okupatori), a ne kao domicilno stanovnistvo.

Pogotovo ti je glupo ovo oko prezimena Pavlovic, to je tipicno srpsko prezime. Verovatno ne znas da ime Pavle postoji samo kod pravoslavaca (Srba, Bugara i Makedonaca).
Kod Hrvata postoji ime Pavao ili Pavel, pa je analogno tome prezime Pavelic hrvatsko (od imena Pavel) a Pavlovic (od imena Pavle) tipicno srpsko.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia N95
Nema tu bilo kakvog kurchenja!
Grčka je u pravu kada je u pitanju problem sa Makedonijom.Jednostavno,zašto bi dozvolil da Makedonci prisvajaju jedan veoma važan period u istoriji grčkog naroda!

Ma, sve je to tačno oko antičke istorije, ali su ipak preterali. Mislim, šta im smeta ime aerodroma, kao da će ceo grčki narod nestati sa lica zemlje zato što su im Skopljanci prisvojili nacionalnog heroja.

Tipična balkanska histerija, izgleda Grci nisu ništa naučili za ovih 26 godina članstva u EU.

hahahaha, neistina.... nego svi u ovom svetu gledaju sa ponosom njihovu istoriju i nikome ne daju.

Bannnnnjac33, vrlo dobro znam odakle sam i ko sam i kakvo mi je porijeklo, samo sto vi to nezelite da vjerujete, nego i dalje valjate gluposti kako smo od vas postali, pogledaj textove o genetskim analizama koja su radjena u BiH, pa ces primjetiti mnogo razlika.

s obzirom da je ona tema zakljucana bio bi zahvalan osobi s nickom Nerkoz da mi objasni sta je njihovo porijeklo jer me strasno interesuje...

Urose pisi korektnije, necu da se mucim dok shvatim sta pitas. Svoju lozu znam jos dalje od10 koljena i nigdje ama bas nigdje nisam nasao srbska imena.

a 14 15 16koljeno i dalje
jer ja citajuci nazive ljudi u Bosni prije Turaka nalazio sam na samo na imena
pa Pavlovici sto su drzali posjede oko Saarajeva i hrpe drugih Smile

A jel si nekada procitao De Administando imperio? Te Bosnjake kao sto si ti Tito je stvorio. A to sto pricas o genetici izgleda da ste pobrkali zvoncice kao sto i uvek raditi uostalom...
« Poslednja izmena: 26. Jul 2007, 23:40:37 od molc90 »
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ama brate znam da su Pavlovici srpsko ime
nego pitam nerkoza dal to zna
to za hrvate nisam znao ja koliko znam cak i nasi istoricari tvrde da je zapadna Bosna ipak uvjek Hrvatska bila...
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Bolje prvi u paklu, nego drugi u raju...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Linux
Browser
Mozilla
Sve, samo da nisu Srbi.

A vala, i bolje da nisu, to su se izgleda neke mutacije desile. Seti se Juke Prazine - sve deformisano.

Hehehhe Smile

A ko kaze da je to mutacija? pa takvi su genetski nasledili Smile A i kako bi se razlikovali od nas? Smile
IP sačuvana
social share
Bolje prvi u paklu, nego drugi u raju...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 10:20:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.