Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sretnim dobitnicima Diversity Lottery Programa...  (Pročitano 987 puta)
20. Maj 2011, 15:45:56
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Netscape Navigator 9.0.0.
Sretnim dobitnicima Diversity Lottery Programa...

Tekst koji moze da se zavede kao skolski primer obmane, ovog puta dolazi sa drzavnog sajta USA licno!

**IMPORTANT NOTICE REGARDING THE 2012 DIVERSITY LOTTERY PROGRAM**

We regret to inform you that, due to a computer programming problem, the results of the 2012 Diversity Lottery that were previously posted on this website have been voided. They were not valid and were posted in error. The results were not valid because they did not represent a fair, random selection of entrants, as required by U.S. law.

If you checked this website during the first week in May and found a notice that you had been selected for further processing or a notice that you had not been selected, that notice has been rescinded and is no longer valid.

A new selection process will be conducted based on the original entries for the 2012 program.

If you submitted a qualified entry from October 5, 2010 to November 3, 2010, your entry remains with us. It will be included in the new selection lottery. Your confirmation number to check results on this website is still valid.

We expect the results of the new selection process to be available on this website on or about July 15, 2011.

We regret any inconvenience this might have caused.

Greska u kOdu programa kazu?
Kakava patetika i cinizam.
BulmaSoft ima beta testere!!!
A oni kao nemaju (smrc!)

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora shone83 (Vreme: 20. May 2011, 21:36:45)
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
LG Nexus 5
Pun je svet balvana, a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Crowz gaji fetiš ka repliciranju Bulmi. Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2011, 21:31:12 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Kakve to veze ima sa ovim delom foruma, osim sto je vest sa interneta?  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Pa, Google prosto "vristi" kada se navedeni naslov unese u taj pretrazivac... Ali niti jedan od "pogodaka" nije bio na Burek Forumu. Pa ja rekoh da ovde "prenesem vest". Ali ako vam se ne svidja - prebrisite, i izvinite!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Pa, Google prosto "vristi" kada se navedeni naslov unese u taj pretrazivac... Ali niti jedan od "pogodaka" nije bio na Burek Forumu. Pa ja rekoh da ovde "prenesem vest". Ali ako vam se ne svidja - prebrisite, i izvinite!

Daleko od toga, samo sto je to ipak vest, i za to postoji podforum gde se objavljuju takvi podatci...
Uvek ima neko koga bas to interesuje...
Samo sam primetio da je u pogresnom delu foruma...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Crowz gaji fetiš ka repliciranju Bulmi. Smile

Recimo da me interesuju podaci koje bulma iznosi. U vecini slucajeva ga ne razumem i jedan je od retkih na ovom forumu kome treba da citam postove vise puta da bih mogao da formiram pitanje, na koje dobijem odgovor koji ne razumem. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
   U svojoj drugoj temi: "Yahoo je ugasio Bulmasoft" - zaboravio sam da pomenem kako sam izmedju ostalog i ja ucestvovao u ovoj "lutriji"!

Njihova pravila (izmedju ostalog) glase da oni aplikanta nikad nece obavestavati ni o cemu mailom, nego samo "papirnim" putem (na adresu koju ostavis prilikom apliciranja).

E sada, kako sam od njih dobio ipak MAILOM odgovor da se zbog navedenih toboznjih pravila slucajnosti (ako stvarno verujete u to???) izbor "ponistava" te zakazuju novi krug izvlacenja (bla, vla, bla) isprva sam pomislio da je u pitanju nekakav spam.

Ali kad sam proguglao o tome - i video da drugi forumi prosto "vriste" na tu temu - verovatnoca za spam se onda svela se na minimum.

Pa sam im odgovorio sa dva pitanja:

Prvo - kako to da oni kada nadju za shodno mogu da krse pravila koja su sama pisali (vezano za kontaktiranje mailom!), i
   Drugo - Kako to da ja kao mali individualac u Bogu-iza-nogu mestu opet mogu da nadjem beta testera (a oni istog bajagi nemaju) te sam im u daljem tekstu ponudio svoje servise beta-testiranja ali za novac a ne za odlazak u USA, jer su u mojim ocima uslovi koje oni propagiraju za odlazak u USA postali prilicno promenljivi...

Sada, ne znam da li je moj odgovor otisao ili ne (adresa sa koje su oni slali je cini-mi-se bila u fazonu "outgoing-only" odnosno "no-reply") ali posto mi je posle 4-5 dana nakon toga ugasen mail... ???

« Poslednja izmena: 29. Maj 2011, 22:52:47 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Citat
Sada, ne znam da li je moj odgovor otisao ili ne (adresa sa koje su oni slali je cini-mi-se bila u fazonu "outgoing-only" odnosno "no-reply") ali posto mi je posle 4-5 dana nakon toga ugasen mail... ???

Taj mail im nije dosao, tako da to iskljucuje opciju da je to ikakav povod za ukidanje tvoje mail adrese, ipak je neki drugi razlog...

Sto se tice krsenja pravila sa njihove strane... Vrlo verovatno da pise da oni nece kontaktirati aplikante mailom vezano za rezultate igre i samo izvlacenje, sto onda oni i nisu uradili, vec obavestavaju da je ponisteno i da ce biti ponovljeno.
Njihovo diskreciono pravo, cak i obaveza ja da to urade, posto bi inace svako od ucesnika imao pravo da ih tuzi, na osnovu menjanja pravila i uslova a ne obavestavanja ucesnika.
Sa obzirom da je to globalna igra, ne postoji opcija da objave na jednom mestu i da svi vide, cak i ako stave na svoj sajt, mnogi nece doci na njega i ostace neupuceni...

Stoga je sasvim normalno da vas mailom obaveste o promenama uslova takmicenja...

A to koliko je normalno ili prihvatljivo da neko pogresi, pa da se zbog toga takmicenje ponisti...

Realnije je da tu gresku priznaju i da naprave novu selekciju, nego da se preko toga predje, pa da kada to ispliva na videlo sva takmicenja proglase nevazeca retroaktivno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.