ljudi pomagajte dajte preporucute neko sredstvo protiv bubuljica i mitisera itd bilo kakvo samo da je efikasno i da ako imate iskustva sa nekim preparatom pls recite :help: :help: :help: :help: :help:
Za mitesere, otidji kod kozmeticarke da ti ocisti lice i racunaj da ces to morati raditi jednom mesecno ako hoces da imas cisto lice. Za bubuljice, otidji kod dermatologa, on ce ti najbolje znati reci sta ti treba za tvoj tip lica, bla, bla ..
svakako poslusaj savet iznad i obidji neke strucne ljude... uglavnom je kljucna higijena lica i koriscenje odr. preparata koji ce spreciti upale i infekcije postojecih i buducih bubuljica- bubuljice izlaze zbog hormona, i izlazice i dalje, ali ce biti pod kontrolom
... za klasicne bubuljice, odlican je klindamicin losion- radi se o antibioskom losionu (alkohol sa malim procentom klindamicina) koji se nanosi samo na bubuljicu- sprecava zagnojavanje, susi je i ubrzava proces ozdravljenja (ali je nikako ne treba cediti, niti mackati losion po citavom licu, vec samo ciljano...)
« Poslednja izmena: 31. Dec 2007, 13:47:55 od machakz »
za klasicne bubuljice, odlican je klindamicin losion- radi se o antibioskom losionu (alkohol sa malim procentom klindamicina) koji se nanosi samo na bubuljicu- sprecava zagnojavanje, susi je i ubrzava proces ozdravljenja (ali je nikako ne treba cediti, niti mackati losion po citavom licu, vec samo ciljano...)
ja cistim lice klindamicin tonikom, i to je super.
ima i tonik? :weirdface: eto novosti za mene :D losion se kupuje u apoteci, tonik takodje, ili...? ajd malo opisi, sadrzi li alkohol, moze svakodnevno da se koristi za celo lice..? meni kad se lice razmasti, razblazim ovaj losion fizioloskim rastvorom pa mackam svud gde treba.... ako ima tonik da se kupi negde, eto resenja za takve dane :-k
za klasicne bubuljice, odlican je klindamicin losion- radi se o antibioskom losionu (alkohol sa malim procentom klindamicina) koji se nanosi samo na bubuljicu- sprecava zagnojavanje, susi je i ubrzava proces ozdravljenja (ali je nikako ne treba cediti, niti mackati losion po citavom licu, vec samo ciljano...)
ja cistim lice klindamicin tonikom, i to je super.
e ceso, ja pitala u nekoliko apoteka, nikad culi za tonik :weirdface: imaju losion ili gel... :-k
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.