Ja sam koristila Neutrogena Visibly Clear 2in1, za umivanje i kao masku jednom nedeljno + kremu za lice. Nije losa, mada ne mogu nesto posebno da garantujem jer ja nemam toliko problema sa bubuljicama. Jave mi se 1 do 2 hormonske na bradi svakog meseca. S tim sto sam primetila da se taj broj zimi poveca...
A kad se radi o hormonskim bubuljicama, mislim da nista ne moze biti od neke posebne pomoci..
A kad se radi o hormonskim bubuljicama, mislim da nista ne moze biti od neke posebne pomoci..
pa ne moze se spreciti da izadju tamo gde su resile, ali bar mogu da se sprece dodatne infekcije, a i te bubuljice koje izlaze mogu da se polece da brze prodju, i da ne ostave neke ozbiljnije oziljke...
« Poslednja izmena: 04. Jan 2008, 22:07:43 od machakz »
Moje iskustvo govori da tu stvarno nema pomoci... one moje 2-3 kad rese da izdju, izaci ce po svaku cenu. Ne prave pri tom nikakve dodatne infekcije, a i primetila sam da mi se brze sklone sa lica kad ih istisnem, nego gad na njih stavim neko sredstvo protiv bubuljica. Ono ih nekako zamrzne, prestanu da rastu dalje, ali zato i ostanu dugo na licu onolike kolike su bile kad sam stavila to na njih.
Mada ja stvarno vodim racuna o licu. Koristim najkvalitetnije proizvode i za ciscenje (sto je najvaznije) i za hidriranje.
Ja sam imao strasnih problema sa bubuljicama. Koristio sa sve i svasta ali najbolje mi se pokazao program Vishy. Ostale kreme,maze idr. mi je samo pogorsavalo stvar. Pogotovo stalna dr preporuka klindamicin. Sranje opste. Bar za mene. Kad god sam sa tim cistio lice samo mi je bilo gore. Mada je prirodni lijek najbolji-jebiciten. Uklanja bubuljice dok kazes plavusa.
Posto ne pise koliko imas godina, skokni do dermatologa... izbegavaj Avalsku... probaj da ne koristis all in one resenja... meni je jedno vreme prijala Neutrogena 2in1, ali je ispalo da moja koza nije toliko masna, tako da je u jednom trenutku postala i seboreicna na pojedinim mestima.... Nema univerzalnog leka... a ako je ikako moguce, svrati na neku od promocija i detaljno ispitaj apotekarku... svakoj kozi odgovara druga vrsta pomoci... npr. drugarica i ja imamo slicne probleme... ja koristim Vichy Normaderm, ona Eucerin... i obe smo zadovoljne... ali to ne znaci da ce tebi odgovarati bilo koji od tih proizvoda...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.