Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 06:02:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da pomognem drugarici?  (Pročitano 5420 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa u pravu ste da treba gledati i sebe ali ako stvarno hoce da pomogne najbolje bi bilo da makar kaze roditeljima drugarice kakva je situacija pa da oni probaju da je "skinu" i da je vode po savetovanjima pa makar se ta drugarica i distancirala kasnije od nje zbog toga.Bolje je da proba da pomogne u nekoj takvoj situaciji pa makar je i izgubila kao drugaricu(sto ce se verovatno u svakom slucaju i desiti ako ta drugarica nastavi tu njenu radnju)
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
jeste, ali mnogi roditelji jednostavno ne bi poverovali ... jedini siguran način je da je prijavi muriji, ali takve metode ne podržavam... ja sam za gledanje svojeg posla, posebno ako ti nije nikakav rod
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Sve sto sam starija sve vise mislim da treba gledati samo svoja posla i resavati samo svoje probleme.

Kao npr u onom autobusu ?  Smile Naprosto postoje situacije kad ne smemo gledati samo svoja posla.

To je skroz drugacija situacija . Ja nekako mislim da bi vecina ljudi postupila kao ta zena sto je sedela pored  devojcica  koja je pocela plakati, a nije sa roditeljem - valjda je to dovoljan znak da se radi o necem losem . Smile

Bambina - slazem se da treba reci devojcinim roditeljima o cemu se tu radi (mene cudi da do sada nisu nista primetili, ali dobro ). Reci i skloniti se. Uopste ne mislim da ova humana devojcica treba da se toliko potresa zbog svega toga - jesu najbolje drugarice ali svako ima svoj put u zivotu i treba ga pustiti da zivi kako zeli .Ona ce na kraju vise psihicki stradati od svoje drugarice, koja je kako vidimo labilna osoba .
Mislim da porodica treba da odigra glavnu ulogu u svemu ovome, a ne najbolja drugarica .Njeno je da ukaze na problem i da se skloni i sacuva zivce .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Pa budi ok sa njom i pokazi otvorenost i prijateljstvo, ali nemoj bit ljigava i previse prisna to ce da je odbije.
Anein savjet je dobar.

Nemoj bas da je smoris sa sa moralisanjem.
Posto mozda vec misli za ljude koji su potpuno protiv droga da nisu kul, sto je odvaja od starog drustva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 6120
transcerebralna lobotomija definitivno, xalol 100mg + bromazepam od 10mg custom made  Smile
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 06:02:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.