Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:53:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ZG80 (2016)  (Pročitano 2435 puta)
23. Feb 2016, 01:01:59
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 44.0
   ZG80 (2016)

Opis Filma:

Radnja filma prati navijače Bad Blue Boyse koji odlaze u Beograd na utakmicu Dinama i Crvene zvezde gde ih očekuju najveći rivali – Delije. Ono što je počelo kao obično putovanje navijača na utakmicu, pretvorilo se u rat na ulicama Beograda…

Žanr: Drama

Režiser: Igor Šeregi

Glavne uloge : Rene Bitorajac, Marko Cindrić, Filip Detelić, Marko Janketić, , Nikola Rakočević

Izvor teksta

filmopis

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
OS
Linux
Browser
Chrome 53.0.2785.124
Upis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
    ZG80 (2016) bih najbolje opisao kao purgerski mokri san a ne neki navijački ili ne daj Bože objektivan film. Ni srpska kinematografija nije ništa bolja ali to je neka druga priča.

Film je totalni promašaj od početka pa do kraja na skoro svim poljima. Nema g od dobre glume a to isto važi i za slike i prilike toga doba. Na primer, ovde ima svega, od SSSR-a, ukrajinskih prostitutki, nacionalizmja, komunizma i nadasve antisrpstva kod Hrvata i kod Srba. Da ne govorim o tome kako bi se proveo svako ko bi se zakačio sa milicijom.

Ceo film je sveden na buku i likove koji se poput Ratnika podzemlja snalaze na putu do železničke stanice.

Sada žalim što nisam imao strpljenja da slušam priče starog zvezdaša koji je prateći C.Zvezdu procunjao svetom. Znam da je pričao kako im je bilo u Prištini kada sam zbog njegove gnjavažđe napustio društvo. Moraću da ga nahvatam i da čujem njegovu verziju događaja. Koliko me pamćenje služi Delije su uzvratile posetu i tada je nastao haos u Zagrebu. Primetio sam da postoji mogućnost da se snimi taj događaj.

Nisam zadovoljan ovim što sam video.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
mob
Nokia 

Izašao u etar.

Ma film je totalna sprdačina i ako se tako gleda dobar je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Hrvati i kinematografija  Smile I jos Hrvati i humor  Smile
Film nije dus dibidus (dno dna), ali nije los da se ubije vreme.

Ja sam inace u zivotu pogledao samo jedan dobar HR film...Ljudozer vegeterijanac.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Pa imaš Metastaze, ista ekipa ali koju deceniju kasnije.

Ovaj porgeraj je gomila loših i izanđalih fora i fazona koji su pri tom loše realizovani. Logično je da su sebe predstavili kao likove kojima nedostaje samo supermenov plašt, poznata je njihova skromnost. Eto setio sam se šta su naši navijači pevali na ono njihovo o Svetom Savi i to se naravno ne čuje. Mislim da je bilo Sveti Sava Svetog Duju šišao na struju. Bio je i neki transparent koji je purgere naročito nervirao. Pisalo je na njemu Mi imamo Mekdonalds. Ne znam tačno da li je to bilo u Beogradu ili Zagrebu. Smile

SFRJ je bila na izdisaju ali se još uvek pazilo na bratstvo i jedinstvo i na odnos građana prema pandurima. Za sve ono džekiranje bi ih napravili na ništa. Tukli bi ih tako da malter otpada a ne kao ono pendrečenje na filmu. Kao da su ih tukli perjem.

Metastaze su bile prosek a ovo je dno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:53:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.