Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 15:12:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: :(  (Pročitano 1540 puta)
04. Maj 2003, 22:22:31
Zodijak
Pol
Poruke 1

Znam da te sve boli sta ti se desava,jednostavno drugacije nemoze.Uvek neko izadje povredjen iz veze.Pazi meni je strasno bilo kada me je decko ostavio,proslo je godinu i po dana,a mene jos uvek drzi jos uvek kad cujem njegovo ime nesto mi se stegne,a znam kako nam je bilo,znam da nam nije islo,ali jednostavno on je meni bio sve.NIkad mu se ne bi sada vratila jer znam sta mi je sve radio,ali jebiga,jos uvek razmisljam o njemu.
Proci ce jednog dana,svesna sam toga,samo treba da nadjem onog pravog,onog ko ce da me ispunjava toliko da nijednog trenutka nemislim o tome kako nam je bilo i sta smo sve preziveli zajedno.
Jedino sto me vadi jeste to da uvek imam dosta ljudi oko sebe i svi me oni ispunjavaju,trude se oko mene i meni je to dosta,netrazim nista vise.
Da usamljena sam,strasno sam usamljena ali ja to nemogu da promenim,jer jednostavno nema nikoga ko bi mogao njega da zameni,ili barem da bude bolji do njega
Vazno je da nadjes neke stvari koje ce te ispunjavati barem dok se malo nesmiris,posle ce sve krenuti svojim tokom,imas 17 godina,sve je pred tobom,prva ljubav zaborava nema,ali treba ici dalje.
Nikad je neces zaboraviti,i netrebas ali nije vredno sve tog tvog nerviranja.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 15:12:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.