Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srebrenica~nametnuti teret srpskom narodu..  (Pročitano 2857 puta)
25. Jun 2008, 17:59:23
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 
" Naser Orić ima onaj genijalan argument - ja sam znao šta će oni da urade, pa sam hteo to da predupredim i da sam ih pobio više, ne bi se desila Srebrenica."
naser oric to kaze ,o njemu kao covjeku i "heroju" se svasta zanimljivo moglo procitati u onom feljtonu vecernjih novosti koji se zove planirani haos ,a koji sam kopirao na drugu temu o srebrenici!

zanimljiv mi je stav mnogih srpskih clanova i moderatora na ovom forumu ciji je stav da je u srebrenici pocinjen genocid..a i kako nebi bi nakon onolikog propagandnog materijala koji nam "braca" iz sarajeva svakodnevno salju!ovu temu i otvaram kako bi se napokon otvorilo(makar na ovom forumu) jedno pitanje koje srpski narod muci vec 15-ak godina bez izgleda u skori svrsetak!!najvise me pogadja sto isti ti moderatori zakljucavaju teme koje imaju za cilj otvaranje diskusije o srebrenici iz malo drukcijeg ugla gledanja na cijelu stvar..nadam se da i ova tema nece tako proci..

zanimljiv je stav Noama Comskog koji negira genocid u srebrenici u nekim svojim djelima ,iako zvanicno govori da je genocida bilo(mora to govoriti) u svojim djelima na perfidan nacin negira bilo kakav genocid..

za one kojima je lik djelo ovog covjeka nepoznato evo link.. chomsky
« Poslednja izmena: 25. Jun 2008, 18:09:31 od bannnnjac33 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 
Chomsky never directly stated that he denies Srebrenica genocide, he did seem to justify the Srebrenica massacre by suggesting that the massacre was provoked - here is what he said:

Srebrenica was an enclave, lightly protected by UN forces, which was being used as a base for attacking nearby Serb villages. It was known that there's going to be retaliation. When there was a retaliation, it was vicious. (Civilization versus Barbarism? December 17, 2004).

Furthermore, in his article titled Imperial Presidency, Chomsky provocatively uses quotes when refering to Srebrenica genocide:

...Or Srebrenica, almost universally described as “genocide” in the West. In that case, as we know in detail from the Dutch government report [editor's note: NIOD Report bias, read bellow] and other sources, the Muslim enclave in Serb territory, inadequately protected, was used as a base for attacks against Serb villages, and when the anticipated reaction took place, it was horrendous. The Serbs drove out all but military age men, and then moved in to kill them. There are differences with Falluja. Women and children were not bombed out of Srebrenica, but trucked out, and there will be no extensive efforts to exhume the last corpse of the packrats in their warrens in Falluja. There are other differences, arguably unfair to the Serbs. [Canadian Dimension, January/February 2005 (Volume 39, Number 1)]
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
zanimljiv mi je stav mnogih srpskih clanova i moderatora na ovom forumu ciji je stav da je u srebrenici pocinjen genocid..

jedno je neciji stav a drugo je presuda suda...
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
zanimljiv mi je stav mnogih srpskih clanova i moderatora na ovom forumu ciji je stav da je u srebrenici pocinjen genocid..

jedno je neciji stav a drugo je presuda suda...
pa i u nasem sudu su klinton,bler,olbrajt i ostali skotovi osudjeni na robiju pa nikom nista tako da....zabole me za presudu haskog suda Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
5.000 mrtvih neprijateljskih bandita i zlikovaca u Srebrenici - najveci genocid nakon II s.r.
izraelsko konstatno istrebljivanje Palestinaca od 1948. - dozvoljeni nacin etnickog uredenja drzave.

Smile halo... 
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Citat
pa i u nasem sudu su klinton,bler,olbrajt i ostali skotovi osudjeni na robiju pa nikom nista tako da...

to sudjenje je bilo samo slika naseg sudskog sistema

Citat
5.000 mrtvih neprijateljskih bandita i zlikovaca u Srebrenici - najveci genocid nakon II s.r.

u evropi! a Izrael nije u evropi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Da sam ja bio tamo savetovao bih Mladica da ih sve pobije pa tako ne bi bilo ni svedoka  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Citat
Da sam ja bio tamo savetovao bih Mladica da ih sve pobije pa tako ne bi bilo ni svedoka  Smile

kurac, ja bih mu savetovao da se ne kurci i da one koji su vojno sposobni zarobi, da oruzje oduzme i da odsece ruku svakom vojniku koji pokusa nesto da uradi zarobljenicima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
pa i u nasem sudu su klinton,bler,olbrajt i ostali skotovi osudjeni na robiju pa nikom nista tako da...

to sudjenje je bilo samo slika naseg sudskog sistema

Citat

u evropi! a Izrael nije u evropi
pa i hag je totalna sprdnja Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
ma da.Odavno se zna da na ovom svetu pravde nema.  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.