Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фашистички корени Европске уније  (Pročitano 6634 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Svaka drzava je posle raspada SSSR pocela da ide putem liberalno kapitalistickog sistema. Tako da miskovic, beko, kostic nisu krivi jer su bili pametniji i rekli otvoricu ja svoju kompaniju i naravno ako si prvi u tome prvi ces ostvariti veci kapital i tako ces osvojiti celo trziste sto je dovlelo do toga su su bukvalno pojeli konkurenciju i postali monopoli, a svaka drzava na zapadu koja ti kaze da to nije teorija kapitalizma znaj da lazu.
E sada sto se tice slobodne trgovine ja ovde vidim dosta stranih kompanija npr. Novosadska mlekara koju drzi spanac i koji ima najskuplje mleko u regionu jedan primer monopola, drugo Miskovic oce da otvori market u Sloveniji oni ne daju zasto kad mogu slobodno u Srbiji da otvaraju i kad sami zagovarau slobodnu trgovinu upravo zbog toga sto je veca konkurencika veca je sansa da ce nekog izgubitii sve sto je stekao a to je upravo sto nece zapad da potpise ugovor sa nasom drzavom da ne bi dolazili konkurenti jer i sami imaju verovatno dovoljno problema unutar EU.
I dolazimo do zakljucka zasto su nas bombardovali i unistavali fabrike i infrastrukturu pa naravno da bi mogli da stvore novu kolonijui u kojoj bi mogli da se nakradu sto je znak imperijalizma a to je trenutno demokratija koju oni sprovode po svim zemljama.
A sto se tice nacionalnog-socijalizma ta rec se javlja pre jedno 150 - 200 godina i tada se  prvi put se zagovara tako da Adolf Hitler nema veze sa njom jedino sto je on sporovodio to u svojoj drzavi. Tako da nijedna stranka u srbiji nema veze sa fasistima a i sama stamap i televizija na zapadu bi ih nazivali fasistima ako to ima veze sa fazismom a izgleda jedino u vasoj masti radikali postaju fasisti a demokrate svestena lica.
A to sto govoris da u EU nema desnice pa jbt onda su liberali gori 10 puta od desnicara ovi liberali ne mogu da se smire da barem jednom dnevno ne pobiju nekoliko hiljada ljudi u africi i na bliskom istoku daj brate maloj deci mozes da pricas ali mene ne mozes nikako da lazes da su EU i njihovi politicari mirotvorci.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2008, 16:02:44 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
I dolazimo do zakljucka zasto su nas bombardovali i unistavali fabrike i infrastrukturu pa naravno da bi mogli da stvore novu kolonijui u kojoj bi mogli da se nakradu sto je znak imperijalizma a to je trenutno demokratija koju oni sprovode po svim zemljama.

Dobro, ovde se slazemo, samo ne mislim da je u pitanju kolonizacija, nego je problem malo realniji i sa manje zavere a vise logike. Vidis, za vreme socijalizma je veliki deo imovine bio u rukama drzave, a Sloba je prodavao sve sto je hteo da proda (bez ikakvog reda) svojim nekim pajtosima i neproverenim likovima (to mozes i sam da proveris). Posto je zapad imao za cilj da kapitalizuje Srbiju kako bi ubirao deo para odavde, a mi smo se nesto bunili protiv toga, oni su nam sve lepo razlupali i posle pokupovali po mnogo jeftinijoj ceni. Dakle, nije da nije bilo ponuda za privatizaciju nase industrije, samo je Sloba to odbijao, pa je zapad to resio na drugi nacin.

A sto se tice nacionalnog-socijalizma ta rec se javlja pre jedno 150 - 200 godina i tada se  prvi put se zagovara tako da Adolf Hitler nema veze sa njom jedino sto je on sporovodio to u svojoj drzavi. Tako da nijedna stranka u srbiji nema veze sa fasistima a i sama stamap i televizija na zapadu bi ih nazivali fasistima ako to ima veze sa fazismom a izgleda jedino u vasoj masti radikali postaju fasisti a demokrate svestena lica.

Ko je rekao da se nac-socijalizam nije javio pre Hitlera. Procitaj ponovo moj post, tu niko ne pominje kada se prvi javio. A fasiste isto niko ne pominje (fasizam i nacizam nisu isto). Ja samo kazem da radikali upotrebljavaju retoriku za siroke narodne mase, tipa buni se protiv drugih a ne daj konkretan predlog kako da popravis. I da, citao sam njihov program i zaista ne daju konkretan predlog kako da poprave sranje u zemlji, nego samo kukaju kako nista ne valja i
tome mora da se stane na put, a ne odgovaraju kako. A to su isto govorili i nacional-socijalisti, i eto, zato ih poredim. Ali ne poredim radikale i fasiste, jer je i to jeftina propaganda DS-a, mada znam dosta fasista u radikalima, ali ne kazem da su svi takvi.
A i ko kaze da sam ja demokrata. Malo generalizujes...

A to sto govoris da u EU nema desnice pa jbt onda su liberali gori 10 puta od desnicara ovi liberali ne mogu da se smire da barem jednom dnevno ne pobiju nekoliko hiljada ljudi u africi i na bliskom istoku daj brate maloj deci mozes da pricas ali mene ne mozes nikako da lazes da su EU i njihovi politicari mirotvorci.

Ponovo procitaj post koji sam napisao. Rekao sam da ima desnice, ali da to nije ektremna desnica koja je na vlasti. Recimo u francuskoj je na vlasti Sarkozi a on je desnicar, dok je Le Pen u opoziciji a on je ultra desnica, i njih dvojica bas nemaju puno toga zajednickog.
Drugo, gde to ubijaju na hiljde ljudi u africi svaki dan? I jesi li ti bio na bliskom istoku pa tako dobro znas sta se tamo desava i poznajes istoriju drzava bliskog istoka. Evo ti ideja: pogledaj kako su se formirale bliskoistocne drzave i ko je koga tu ubijao. Samo mala pomoc - i Iracani su ubijali da bi naselili tu teritoriju, a i oni sto su tu bili pre njih su ubijali ove jos pre iz istih razloga. Sad su dosli Ameri pa i oni ubijaju Iracane. A posle ce neko Amerikance. A posle neko te sto su Amerikance...
A i ko je rekao da su EU mirotvorci. I oni su kapitalisti, bas kao i mi sto smo bili i sto cemo biti (jbg, ne mozes iz zapadne civilizacije jer je tako i sta sad), samo sto je ovaj nas kapitalizam koji trenutno vlada u Srbiji nmoooooogo gori od kapitalizma EU. A ti ako ne verujes, a onda idi malo u neku zemlju unije pa se drustveno/politicki angazuj, pa onda pricaj kako ko koga ubija kad i gde i kako mi treba da radimo, a EU i Amerika su zli, a Rusi i Kina i Indija su dobri (ili obrnuto, sta god), kad su svi isti, i svi ubijaju a mi kao biramo stranu, sto nas nista manje ne cini istim kao i oni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.