Zamisli u Hrvatskoj .. ili Pristini .. Sarevu .. Ljubljani ... ... il bilo gde drugo na planeti .... takvu ,, inicijativu mladih za ljudska prava ,, ...
Zamisli u Zagrebu da se skupe takvi ( znam da bi ih mogli skupiti samo sa ,, Vrapca ,, ) i na trgu Jelacica protestuju protiv napada na Krajinu , prosipaju crvenu boju i crtaju po trotoaru tela u spomen na pobijene Srbe u RSK ......
Cek malo ... nije dobra analogija .... zamisli sve isto , ali razlog protesta je secanje na srpske zrtve u Vukovaru 1991 ... i jos da traze da se osudi drzava Hrvatska . I jos jedan preduslov , DA SE TAJ PROTEST ODVIJA A DA JE RS KRAJINA PRIZNATA OD STRANE 70 DRZAVA , a Zagreb u medjuvremenu bombardovan od strane NATO .
MORAM OVO DA PONOVIM, NI SAM SEBI NISAM JASAN ....
Jadni ljudi .
Па они су расчистили са својим хрватским-четницима,шиптарским-четницима,балијским-четницима док је Србија пуна српских-усташа.Више него јасно да су они које оптужују за агресију једини мајмуни јер нису очистили своју државу.Мајмуни апострофирам ради власти која се понаша као да је у Србији начињено некакво етничко чишћење,а не на свим другим мјестима.Апсурд за гиниса. Кретени за Риплија.Стока без премца.
Niko nema sto Srbin imade .
Ovo treba da udje u Ginisovu knjigu rekorda gluposti
Гинис-рекорд Рипли-Вјеровали или не,а Стока-да се зна шта су.
Nije mi jasno zašto ovoliko uzbuđavanje , usvojite brate što god hoćete , uvojite da u srebrenici nije bilo ničega , usvijite da su bošnjaci napravili genocid nad srbima , usvojite da su se bošnjaci sami međusobno pobili zato što su zlikovci i kriminalici i to im je u prirodi , savršeno me ne zanima !
Nije mi jasno zašto bi bilo kog bošnjaka interesovalo šta će da usvoji skupština srbije !