Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 09:41:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deklaracija o Srebrenici  (Pročitano 6268 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Zamisli u Hrvatskoj .. ili Pristini .. Sarevu .. Ljubljani ...  Smile ... il bilo gde drugo na planeti .... takvu  ,, inicijativu mladih za ljudska prava ,, ...  Smile

Zamisli u Zagrebu da se skupe takvi  ( znam da bi ih mogli skupiti samo sa ,,  Vrapca ,, ) i na trgu Jelacica protestuju protiv napada na Krajinu , prosipaju crvenu boju i crtaju po trotoaru tela u spomen na pobijene Srbe u RSK ......

Cek malo   Smile    ... nije dobra analogija  Smile....  zamisli sve isto , ali razlog  protesta je secanje na srpske zrtve u Vukovaru 1991   Smile   ...  i  jos da traze da se osudi drzava Hrvatska . I jos jedan preduslov , DA SE TAJ PROTEST ODVIJA A DA JE RS KRAJINA PRIZNATA OD STRANE 70 DRZAVA  , a Zagreb u medjuvremenu bombardovan  od strane NATO .     

MORAM OVO DA PONOVIM, NI SAM SEBI NISAM  JASAN ....  Smile

Jadni ljudi .  Smile

Па они су расчистили са својим хрватским-четницима,шиптарским-четницима,балијским-четницима
док је Србија пуна српских-усташа.Више него јасно да су они које оптужују за агресију једини мајмуни
јер нису очистили своју државу.Мајмуни апострофирам ради власти која се понаша као да је у
Србији начињено некакво етничко чишћење,а не на свим другим мјестима.Апсурд за гиниса.
Кретени за Риплија.Стока без премца.

Niko nema sto Srbin imade .  Smile

Ovo treba da udje u Ginisovu knjigu rekorda gluposti  Smile

Гинис-рекорд
Рипли-Вјеровали или не,а
Стока-да се зна шта су.

Stoka neslana .  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Nije mi jasno zašto ovoliko uzbuđavanje , usvojite brate što god  hoćete  , uvojite da u srebrenici nije bilo ničega , usvijite da su bošnjaci napravili genocid nad srbima , usvojite da su se bošnjaci sami međusobno pobili zato što su zlikovci i kriminalici i to im je u prirodi , savršeno me ne zanima !

Nije mi jasno zašto bi bilo kog bošnjaka interesovalo šta će da usvoji skupština srbije !
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Smirite strasti bez vredjanja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
To bi bilo to...

Temp lock..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 09:41:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.