Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 16:27:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija i Hrvatska u virtuelnom ratu  (Pročitano 1047 puta)
01. Nov 2009, 15:09:53
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
3. Svetski rat blizu jer se Amerika povratila od teškog poraza koji smo joj nedavno, zajedničkim snagama, zadali Rusi, Mađari i mi - kaže Lipec...
Hrvatska štampa ovih dana objavila je da je njenu teritoriju napala Srbija?! Na sreću svih, to se desilo u sve popularnijem virtualnom eSvetu. Nekadašnji predsednik eSrbije koji se krije iza nadimka Lipec uz zagonetan osmeh priča da su to samo glasine i medijska propaganda kako bi Hrvatska mobilisala što više “virtualnih vojnika”.

VIRTUALNO - Pre nekoliko meseci smo uspeli da oslobodimo celu Srbiju od raznih okupatora i trenutno smo među najjačima na svetu sa oko 14.000 stanovnika, priča za “24 sata” Lipec. On trenutno ima samo savetodavnu funkciju u eSrbiji (mada deluje kao siva eminencija – prim. aut), koja je jedna od oko 65 zemalja u eRepublici u okviru Novog sveta (New World), na portalu Erepublik. Kako je Erepublik u osnovi web-based MMOSSG (Massive Multiplayer Online Social Strategy Game - ili socijalno-strateška browser igra za mnoštvo korisnika ), Lipec nam je uz osmeh ipak priznao da je bilo nekog “koškanja” na granici sa Hrvatskom.
– Trenutno je “status kvo”, ali priznajem da smo tri puta probali da probijemo zid koji su oformili naši susedi u Slavoniji. Ipak, borba tek sledi i mislim da ćemo uskoro uspeti, samouveren je Lipec uz napomenu da je eSrbija iz dana u dan sve jača i jača.
– Problem je u tome što se mi protiv Hrvata borimo sami, a na njihovoj strani su Amerikanci, Španci, Poljaci, Rumuni, Kanađani, Šveđani… Ukupno 10 zemalja. Mi imamo podršku jedino od Rusa i Mađara, ali ne idemo sa njima u borbe. Oni su mnogo jaki i mi im nismo potrebni, ali glavno je da su na našoj strani. Zanimljivo je da su Britanci do skora bili na strani Hrvata, ali su od skora “okrenuli ćurak” i prešli na našu stranu, priča Lipec. Prema njegovim rečima, eSrbija sve više počinje da liči na pravi život.
– Trenutno imamo čak 16 političkih partija koje međusobno stvaraju koalicije. Loše je to da kada nemamo spoljnih neprijatelja, stvaramo unutrašnje. Ipak, izgleda da je 3. Svetski rat blizu jer se Amerika povratila od teškog poraza koji smo joj nedavno, zajedničkim snagama, zadali Rusi, Mađari i mi - kaže Lipec.

Četvrta eSvetska sila – eSrbija
Ako želite da postanete stanovnik eSrbije potrebno je da se registrujete na sajtu Erepublik i krenete u ofanzivu. Stariji stanovnici eSrbije će vam svojim savetima i uputstvima pomoći da se „aklimatizujete“ i da počnete da živite svoje snove, a sve informacije ćete dobiti istog momenta kada se budete registrovali kao novi korisnik kroz mejl poruku u samom erepubliku – u. Lipec preporučuje da se registrujete u zapadnoj I istočnoj Srbiji, ili u Vojvodini koje imaju kompletno izgrađenu infrastrukturu. - Pogotovo Vojvodina, koja je i najbliža Hrvatskoj, zagonetno uz osmeh priča Lipec.

Izvor: 24sata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 16:27:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.