Nema sta da kaze,ja sam dovoljno zreo da vidim kuda ovo vodi,da zaradim pare i da bega u SRB Smile
Ne pitam te o tvojoj zrelosti vec se brinem za tvog oca kako ce da preživi ovu bruku i sramotu , nemoj da bežiš vec izadji na ulicu i iskaži svoje neslaganje!
Nema sta da kaze,ja sam dovoljno zreo da vidim kuda ovo vodi,da zaradim pare i da bega u SRB Smile
Ne pitam te o tvojoj zrelosti vec se brinem za tvog oca kako ce da preživi ovu bruku i sramotu , nemoj da bežiš vec izadji na ulicu i iskaži svoje neslaganje!
Cale mi je smiren covjek,najjace oruzje mu je smirenost i argument,ko vecina pravnika,nije sad kuci,kasnije cemo otvoriti raspravu..Govorice mi stalno da nista neznam,jer nevoli kad sam radikalan
Dzabe nam ulice i sve ostalo,zapad nam diktira zivot,treba ljudi da svate,vec jednom da mi imamo neprijatelja u Americi i to jedinom i najvecem nepijatelju.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!