Ratne pucacine u prirodi znaju da budu jako zanimljive. Ova slika mi je stigla jutros na emajl i predstavlja neku Pejnt Gan ekipu iz Japana. Ocito da su pod uticajem nase savremene istorije i to srpska varijanta. Uocljive su uniforme koje su se ovde koristile kao i obelezja. Ja sam inace cuo da se te nase uniforme i prodaju na ebaju po nekim pristojnim cenama. Ima zanimljivih likova na slici- obratite paznju na lika u sredini. Iza njega proviruje lik koje lici na japanasku varijantu Draze Mihajlovica... verovatno se tamo u igri zove Drazimoto Mihailihito Ili onaj lik sto drzi zastavu na zemlji a pored njega lik sa petokrakom na sajkaci .
Napomena- nemoj da am padne na pamet da pokrenete nacinalisticku pricu ode!!! Ovo je samo primer pa ako neki ima slobodno nek stavi i Japance u hrvatskim uniformama... nije lose it to a vidimo
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
* Airsoft orožje je na las podobno pravemu orožju, * Airsoft orožje strelja tudi avtomatsko, * Strelivo je shranjeno v okvirju, enako kot pri pravem orožju, * Domet Airsoft orožja je večji kot domet paintball orožja (do cca. 70m), * Natančnost Airsoft orožja je veliko večja, * Airsoft orožje ne potrebuje zunanje Co2 jeklenke, ki pozimi zmrzne, * Airsoft orožje je veliko cenejše od paintball orožja, že od 2000 sit naprej, * Airsoft strelivo je veliko cenejše od paintball streliva (cca. 15:3/4), * Igralci pri Airsoftu potrebujejo le zaščitna očala in ne maske, * Pri Airsoftu je poudarek na realizmu, taktiki in zgodbi(scenarij).
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske