Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi su mi masakrirali celu porodicu:Ispovest rođake teroriste OVK Adema Jašaria  (Pročitano 6253 puta)
14. Mar 2015, 15:55:43
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5
 Sakrila sam se u ćošak, držeći u ruci parče hleba, Srbi su pucali na nas i gađali nas bombama sve dok nisu sve pobili. Ranili su me geleri granata koji su svuda padali - tvrdi sestričina ubijenog vođe Oslobodilačke vojske Kosova

Pre 17 godina u akciji srpskih bezbednosnih snaga u reonu Drenice ubijen je vođa OVK Adem Jašari koji je zloglasno ubijao Srbe na Kosovu i Metohiji. Jedina osoba koja je preživela ovaj napad je Besarta Jašari, sestričina prijatelja Hašima Tačija, koja za BBC tvrdi da su srpski policajci masakrirali njenu porodicu!

U reonu Drenice u selu Donje Prekaze srpske snage bezbednosti napale su pripadnike jedinice OVK i ubile njihovog lidera Adema Jašarija. Tako je počeo krvavi rat na Kosovu i Metohiji posle kog je usledilo bombardovanje SRJ i masovan egzodus Srba iz južne srpske pokrajine!

U ranu zoru 5. marta, 1998. godine, grupa albanskih terorista napala je policijsku patrolu u selu Lauša. U tom napadu ranjena su dva policajca nakon čega policija kreće u poteru ka Donjem i Gornjem Prekazu u reonu Drenice. Ovim je počeo rat na Kosovu i Metohiji.

Sutradan, 6. marta u okviru kontranapada srpske policije napadnuta je mahala u selu Donje Prekaze u kojoj se nalazilo sedište terorističke grupe Jašari. Tokom akcije policije ubijeni su lider OVK Adem Jašari, njegov brat Hamez Jašari kao i većina pripadnika terorističke grupe, ali i članova njihovih porodica.

Jedina koja je preživela ovaj napad je sestričina Adema Jašarija – Besarta Jašari koja za BBC kaže da se rado seća svog ujaka za kojeg je vezuju lepe uspomene, ali da joj se i danas kada sklopi oči vraćaju scene “masakra”.

Adem je uvek voleo da dođe kod nas, svi zajedno smo bili srećna porodica. On je krio od nas to šta se zaista dešavalo na Kosovu. Imala sam samo 10 godina kada se dogodio napad. Uvek ću pamtiti taj trenutak. I dalje mogu da se setim majčinog čvrstog zagrljaja, koja je uvek bila tu uz nas, hranila nas hlebom i vodom i trudila se da ne budemo uplašeni – rekla je ona

Besarta je do detalja opisala ubistvo Adema Jašarija i pokazala gde je ubijen i gde je njegov leš dugo ležao

Skrila sam se u ćošak, držeći u ruci parče hleba, Srbi su pucali na nas i gađali nas bombama sve dok nisu sve pobili. Ranili su me geleri granata koji su svuda padali. Srpski policajci su nakon napada došli da vide da li je neko ostao živ i pronašli su mene, zatim su me poveli napolje iz kuće, tada sam ugledala sestru koja je davala još znakove života. Povikala sam im: “To je moja sestra, ona je živa!” Tražila sam im da me puste da joj pomognem, ali nisu hteli i odveli su me u automobil. To je bio poslednji put da sam videla sestru živu. I danas kada zatvorim oči setim se svega i ne znam zašto ja nisam tog dana ubijena – priča sestričina Adema Jašarija.

The day Serb police massacred my family

Izvor: Telegraf
« Poslednja izmena: 14. Mar 2015, 16:01:23 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
  Organi reda i gonjenja su njihovog čika adema pozvali na predaju a kasnije i predložili da žene i decu pošalje van kuće. Odbio je to a porodicu je koristio kao živi štit.
  Nešto slično su njegove kolege arbanasi probali i u Makedoniji ali tamo su protiv takvih koristili sva raspoloživa sredstva. Izuzetak je bilo kratko primirje koje su izdejstvovali amerikanci da bi izvukli neke svoje ljude koji su imali eka posla kod arbanasa u selu.

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2001/06/23/srpski/B01062203.shtml

Lepo tu ovde piše.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Tako je bilo, policija je trazila da puste civile napolje, al Siptari nisu hteli, pa su nasi izrokali sve, sto je po meni ipak greska. To je maltene talacka situacija, i drzava ne sme da se ponasa kao da je boli tuki dal ce neko dete ili zena da stradaju. Ne kazem da bi drugaciji odnos policije bilo sta promenio u vezi svega sto se desilo kasnije, al mora i drzava da prikaze da joj je stalo da zivota svakog svog gradjanina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.76
Citat
ako je bilo, policija je trazila da puste civile napolje, al Siptari nisu hteli, pa su nasi izrokali sve, sto je po meni ipak greska.

Каква грешка? Smile Требали су и ову курветину масакрирати Smile Тим полицајцима који су извели акцију треба доделити доживотна признања Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Dnevnik Ademi Frank
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Policija nije prvilno postupila...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Koga boli kurac jedini dobar siptar je mrtav siptar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Dnevnik Ademi Frank
ovo je tako zlo ne bi trebalo da se smejem ali
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.76
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 14. Mar 2015, 18:23:18
  Organi reda i gonjenja su njihovog čika adema pozvali na predaju a kasnije i predložili da žene i decu pošalje van kuće. Odbio je to a porodicu je koristio kao živi štit.
  Nešto slično su njegove kolege arbanasi probali i u Makedoniji ali tamo su protiv takvih koristili sva raspoloživa sredstva. Izuzetak je bilo kratko primirje koje su izdejstvovali amerikanci da bi izvukli neke svoje ljude koji su imali eka posla kod arbanasa u selu.

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2001/06/23/srpski/B01062203.shtml

Lepo tu ovde piše.

Upravo tako. Usput, iz ovog teksta koji si okačio : (jun 2001.)

Stigla četiri "SU-25"

Na skopski aerodrom Petrovec stigla su četiri ruska borbena aviona "SU-25", koje je Makedonija kupila od Ukrajine. Avioni su stigli preko Rumunije i Jugoslavije, jer Bugarska nije dozvolila prelet.

Znači pičke Bugarske Makedoncima podmeću nogu kad god mogu i uvek su otvoreno podržavali šiptare a ovi opet uprkos svemu gledaju na njih kao na svoju braću.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Nokia 6300
Чиста шиптарска пропаганда у стилу ББЦ 99'те. А ова говна из телеграфа треба затворити што нас трују овим отровом Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.