Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Dec 2024, 05:55:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi islamske vere i šta mislite o njima?  (Pročitano 65501 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Idem odma da se žalim kralju što ne mrda prsima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
A vidiš ja sam malo pokušavala da protabirim taj Kuran i saznala sam neke zanimljive stvari. Recimo pre nekoliko godina u toku rekonstrukcije najstarije džamije na svetu, u potkrovlju su pronađeni stari pergamenti sa prepisima iz Kurana od pre 1300 godina. U to vreme arapski nije imao one tačke za samoglasnike. Pregledom tih starih prepisa otkriveno je nešto jako neobično. Zapravo u nekoliko problematičnih mesta drugačijim rasporedom samoglasnika dobija se smislen tekst, ali sasvim drugog sadržaja.

42 device drugim rasporedom tačaka dobija se da ga čekaju 42 grozda grožđa.
Само, то са 72 Хур ал-Ејн није у Курану, већ у другој књизи (Jami3 at-Tirmidhi).

Проглашено аутентичним од стране велике саудијске Салафи фаце по имену 
Aл-Албани.

« Poslednja izmena: 10. Jul 2010, 02:16:58 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Recimo popis stanovnistva u Crnoj Gori 2003:

Bošnjaci:  48.184 (7,77%)
Muslimani: 24.625 (3,97%)

Na sljedecim popisima grupa Muslimani ce se spojiti sa Bosnjaci.

ДОбро а до кад ће да траје назив 'Бошњаци' и који ће бити у употреби кад овај излапи?

Bosnjaci je uvijek bio aktuelan,samo smo mi bili neuki...
Recimo prije 2 stoljeca kad ste vi i Hrvati bili u nacionalnoj ekspanziji mi
Bosnjaci smo bili bez glave.
Recimo Franjevci su se zalagali za Bosnjacku naciju ali nisu imali podrsku naroda,
propaganda iz Srbije i Hrvatske i pogubni stav Bosnjaka Muslimana koji su
zbog vjere odbacili ime Bosnjak mogao nas je stajati izumiranja...

Ali postoje popisi iz vremena Austro-Ugoraske,obadvije Jugoslavije i u tim
popisima se vidi da smo mi uvijek bili grupacija koja se nije osjecala Srbima ili Hrvatima...
Da nepisem da smo bili gradani drugog reda...i da ste nas znali ubijati i kad nije bilo ratova
recimo u Sahovicima 1924  600 ljudi ste pobili a kralj prstom nije mako...

Uglavnom nadam se da vam je jasno da o te opcije Muslimani Srbi nema nista...

??????????????????? :P :P :P Фрањевци и српско-хрватска пропаганда а уз
то бошњаци муслимани. :P :P :P
Који ви.....................па нисте ни постојали као муслимани египћанине.

Што се тиче пописа који наводиш.
Па нормално да су српски непријатељи писали против српских интереса или да те подсјетим на попис из
доба турске владавине на овим просторима.Муслимана домаћинстава ком.12,хришћана домаћинстава
ком.14 и нешта али хиљада.
И на крају,твоје:Uglavnom nadam se da vam je jasno da o te opcije Muslimani Srbi nema nista...,боја као го*но.
Хвала богу да је тако јер поред тога што смо вас убијали и у миру (како ти рече) нема шансе да бих
могао подњети да имам додирну тачку са онима који је немају ни са једним народом на овој планети.
Надам се да схваћаш да користиш српски језик,српску историју,српско писмо као муслиманску уз
напомену да су ти муслимани које си навео били и шиптари и турци и потурице,односно ви.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ето вратише се Бошњаци древно племе од пре 2 стољећа, још Хуни на челу са Атилом да се врате и нападамо Ју Ес енд Еј =D>
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson 
Citat
још Хуни на челу са Атилом да се врате
jel me neko zvao?  :mrgreen:
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
Није.... [-(,овај пут ће Атила ићи пјешице. :P
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Citat
A ti si Atila bič božiji? :shock:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6260 Slide
Proizvoljno sam odabrao 100 muslimana iz Sandžaka preko fejsbuka i napravio anketu o njihovoj nacionalnoj pripadnosti, tj preko privatnih poruka sam im postavio pitanje o njihovoj nacionalnoj pripadnosti i ponudio sam im pet odgovora
Odma da ti kazem da su ti pola od odabranih nepismeni. :)

1.  kao srbin, srbijanac ili građanin srbije islamske veroispovesti izjasnilo se 36 od 100 ispitanika
Kao prvo srbin i gradjanin Srbije je drugo. Ovih 36 se izjasnilo kao gradjanina Srbije islamske veroispovesti.
Ja se vodim kao gradjanin Makedonije islamske veroispovesti, nacionalnost Bosnjak. :wave:

2.  kao bošnjak izjasnio se 41 ispitanik od 100 ispitanika
Dobro su ti odgovorili. :[115]:

3.  kao musliman izjasnilo se 20 od 100 ispitanika
Ovih 20 su totalno nepismeni, musliman nije nacionalnost nego verska pripadnost. Uz njih si i ti nepismen jer si postavio to kao izbor. :)

4.  kao crnogorac izjasnio se 1 od 100 ispitanika
Budala. Takvih znam mnogo. :)

5.  bez nacionalne pripadnosti/drugo izjasnilo se 2 od 100 ispitanika
:-k

Ovo su sve mladi ljudi, svi mlađi od 32 godine.

Ako bi ovo bio reprezentativni uzorak, mogli bismo da kažemo da se muslimani vraćaju srpskim korenima.  To što su muslimani ne znači da nisu Srbi.

Komunisti su izmislili muslimansku a alija bošnjačku naciju, od Srba i Hrvata islamske vere.  Pohvalno j da se samo 41% izjasnilo veštačkom nacijom  :mrgreen:.
Ovo ti nije reprezentativan uzorak. Ne znam sta si hteo sa ovim da kazes. :-k :wave:
« Poslednja izmena: 10. Jul 2010, 22:08:34 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson 
Citat
A ti si Atila bič božiji?
nisam bič...samo Atila  :P
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Proizvoljno sam odabrao 100 muslimana iz Sandžaka preko fejsbuka i napravio anketu o njihovoj nacionalnoj pripadnosti, tj preko privatnih poruka sam im postavio pitanje o njihovoj nacionalnoj pripadnosti i ponudio sam im pet odgovora
Odma da ti kazem da su ti pola od odabranih nepismeni. :)

1.  kao srbin, srbijanac ili građanin srbije islamske veroispovesti izjasnilo se 36 od 100 ispitanika
Kao prvo srbin i gradjanin Srbije je drugo. Ovih 36 se izjasnilo kao gradjanina Srbije islamske veroispovesti.
Ja se vodim kao gradjanin Makedonije islamske veroispovesti, nacionalnost Bosnjak. :wave:

Не улазећи у твоје право да се изјашњаваш како желиш или мислиш да требаш,није ми јасно како
си успио да себе поистовјетиш са бошњацима који су аутохтон народ искључиво из босне с опаском
да у времену када се користио термин "бошњак" на простору исте није постојао ислам као религија.
Наравно да србијанско држављанство по аутоматизму не означава припадност српском националном корпусу а муслиман из Србије може бити само србијанац муслиман као што и ти можеш само бити
македонац муслиман или ја босанац србин,православне вјероисповјести.
Не можеш ти сада измишљати народ у Македонији ако ниси поријеклом из босне а уколико јеси
онда јеси бошњак али опет ексклузивитет,односно кројење историје гдје су бошњаци у ствари муслимани из босне је више од смијешног мораш признати,ако ћемо реално.
Процес стварања припадности некоме народу код етничких заједница је одавно завршен па тако
постоје народи који се помињу на свјетским историјским мапама док они који желе да створе осјећај
припадности једном народу то могу урадити али не прекрајањем историје,односно бошњачењем
сваког појединца исламске вјероисповјести којему је Српски језик матерњи. :wave:
Напомињем да немам ништа против да се свако идентификује како жели али као што ја не могу бити македонски србин тако ни аутохтони муслиман из Македоније не може бити бошњак.
Србија је добила име по народу а то је привилегија коју има врло мали број народа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Dec 2024, 05:55:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.