Posto mozda deo ljudi nije primetio mi nestajemo kao nacija i do 2050. bicemo manjina u svojoj zemlji zanimame vase misljenje. Zelim da cujem vase misljenje o deci da li su samo smetnja za buduce mame koje bi samo da zive i da se provode ne razmisljajuci o zivotu.
Ja sam obrisao anketu. Problem je kad editujes anketu ona pobrljavi znaci iz prve je moras uneti kako valja, no nema veze, nek se ljudi izjasne u formi txt-a. Ja racunam 2 dece, ali ako bude bilo finansijskih uslova i zelje kod mene i moje supruge bice vise.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jedno, zato sto ne zelim da oskudeva u osnovnim stvarima kao sto sam ja oskudevao, a ja da ne mogu da mu pruzim te osnovne stvari zato sto nemam novca za vise dece, a imam vise dece...
Iz iskustva bih rekao da je troje sasvim dovoljno, posto covek ne moze fizicki da postigne da se ravnopravno posveti vecem broju dece.
Meni nije problem sto se tice finansija ali i moj pradeda je imao cetvoro dece a nisu imali ni dinara prodavali su kukuruz i jeli proju od zutog zita i sva ta deca su normalna a moj pradeda je doziveo 92 godine tako ako mislis da su deca bogatstvo ne trabaju pare mada bi drzava mogla preduzme nesto povodom decijuh dodataka
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls. Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."