Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čavić: Teraju nas na referendum  (Pročitano 3617 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Dodik je moj komsija

Надам се да сутра побијеђује!!!

Smile

i ja se nadam. al samo zbog vas, dodikovih srbendi.

znas li ti da vi niste postojali do prije 3 mjeseca.
jer, ili niste bili dodikovi, ili niste bili srbende.
cak ste vrlo zanimljivi.
interesantni.
mladi.
ups.
!

tako mlad partijas, kao sto si ti trebalo bi da stavi
 Smile Smile
poslije magic-ove izjave da mu je tito iz mrcevaca komsija. a ne samo ovako formalno.

Smile Smile

Vec sam ti na drugoj temi objasnio. ali nije na odmet ni ovdje. Ja sam student druge godine prava na Palama i politika me nije interesovala do sad... Sada sam uvidjeo mnoge nedostatke stranaka na celu i jedina stranka koja mi je iole OK je SNSD tj Dodikova stranka. Najjaci razlog zbog koga cu glasati za SNSD je da se napokon skine SDS sa vlasti u mome gradu! Clan neke partije nikad necu postati, ako ne organizujem sam svoju partiju!  Smile

PS Sebe smatram velikim Srbinom i borcem za Srpski rod!
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49717
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Dodik je moj komsija

Надам се да сутра побијеђује!!!

Pobjedio je on i ja citavu noc nisam mogao da spavam od pucnjave, muzike i vatrometa

a vidim i da rasssse i nije neki ljubitelj SNSD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa nije mi 50 godina i nisam odrastao u komunizmu, pa da budem ljubitelj partije.
magic,
od rassse je prezivio rat, svjedocio nastajanju sds/a, koalicije sloga, snsd/a.... kao i govnima koje su jeli od tada.
ko ih jebe,  ne razumjem samo kako neko uopste moze da glasa za bilo koga od tih idiota.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
pa nije mi 50 godina i nisam odrastao u komunizmu, pa da budem ljubitelj partije.
 magic,
od rassse je prezivio rat, svjedocio nastajanju sds/a, koalicije sloga, snsd/a.... kao i govnima koje su jeli od tada.
ko ih jebe,  ne razumjem samo kako neko uopste moze da glasa za bilo koga od tih idiota.

Za koga bi ti glasao? Ostale stranke su dobile 4-5 % glasova...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
nisam i ne bih glasao ni za koga.
zalosno je sto ste skoro svi vi ubijedjeni da preko partija mozete da ostvarite nesto.
mislim, mozete, neki posao, povisicu i li priliku da se iskalite na nekom ko vas je zajebao za vrijeme neke druge partije... a je li to-to?

mislis li stvarno da je taj dodik, koga toliko dizes,

pametniji od tebe?

kada kazem seljacine, to nije nesto iz bijesa.
volio bih da si imao priliku da ih vidis bez kamera. kako ti ljudi pricaju, kako se ponasaju
kakvi su odnosi izmedju njih samih.... kakvim jebenim rijecnikom oni raspolazu... toliko smo propali u ovih deset godina poslije rata da je to pretesko opisati. ali sad ces ti meni reci kriv je ovaj kriv je onaj, a mene bas zabole ko je kriv... ja ti samo kazem da je tako.

ne interesuje me uopste sta oni zele hoce ili mogu, jer takvim idiotima ne bih dao ni da mi budu komsije, a ne da odlucuju o mojoj ili bilo cijoj sudbini.

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Nemas izbora u mojoj poziciji. Glasati moras da pobijedi najbolji... dok ne budes sposoban da djelujes konkretnije... ako uopste i imas volju da nesto promjenis...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
necu ti vise odgovarati, mlad si, shvatices ti za cas kad bude vrijeme.
svaka cast za amblem vukova.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Jedanaest godina Dejtonskog sporazuma
Utorak, 21. novembar 2006. 14:36

Parafiranjem mirovnog sporazuma za Bosnu i Hercegovinu (BiH) 21. novembra 1995. godine, zvanično je okončan troipogodišnji rat u toj bivšoj jugoslovenskoj republici.

Sporazumom, koji je parafiran u vojnoj bazi Rajt-Peterson u američkom gradiću Dejton posle tronedeljnih pregovora čelnika BiH, Hrvatske i Savezne Republike Jugoslavije, uz posredovanje SAD, BiH je podeljena na dva entiteta, Federaciju BiH i Republiku Srpsku.

Sporazum su, u prisustvu tadašnjeg državnog sekretara SAD Vorena Kristofera, parafirali tadašnji predsednici BiH Alija Izetbegović, Hrvatske Franjo Tudjman i Srbije Slobodan Milošević.

Mirovni sporazum su tri sedmice kasnije, 14. decembra 1995. Milošević, Tudjman i Izetbegović zvanično potpisali u Jelisejskoj palati u Parizu.

Potpisnici su se obavezali da medjusobne odnose regulišu prema Povelji UN, Završnom helsinškom aktu i drugim dokumentima OEBS-a, kao i na medjusobno poštovanje suvereniteta i rešavnje nesporazuma isključivo na miroljubiv načun.

Sva trojica glavnih aktera Dejtonskog sporazuma Tudjman, Izetbegović i Milošević su u medjuvremenu preminuli.

Bivši predsednik Srbije Milan Milutinović koji je, kao tadašnji ministar spoljnih poslova SRJ, bio jedan od učesnika u nastajanju Dejtonskog sporazuma, dobrovoljno se predao Tribunalu u Hagu 20.
januara 2003. pred kojim je četiri godine ranije optužen za ratne zločine na Kosovu.

Jugoslovenski parlament je 13. novembra 2002. ratifikovao Dejtonski sporazum, čime je Jugoslavija jasno poručila susedima da nema teritorijalnih pretenzija prema BIH i da se u potpunosti pridržava odredbi iz Dejtona.

Prvih pet godina nakon postizanja sporazuma, u Dejtonu je svakog novembra medjunardonim skupovima obeležavana godišnjica okončanja rata u BiH.

Poslednji put predstavnici država potpisnica i medjunarodni posrednici okupili su se u Rajt-Petersonu u novembru 2000, ali obeležavanju jubileja tada nije prisustvovao niko od potpisnika.

Dejtonski sporazum ispunio istorijsku funkciju

Ambasadori zemalja potpisnica i garanta Dejtonskog mirovnog sporazuma u Bosni i Hercegovini ocenili su da će datum kada je potpisan sporazum "ostati zapisan u istoriji BiH, jer je angažmanom medjunarodne zajednice i domaćih snaga zaustavljen najkravaviji rat".

Članovi Predsedništva BiH su u utorak, povodom obeležavanja jedanaeste godišnjice potpisivanja Dejtonskog sporazuma, u Sarajevu razgovarali sa ambasadorima u BiH, čije su zemlje potpisnice sporazuma.

Prijemu u Predsedništvu su prisustvovali ambasador SAD u BiH Daglas Meklheni, Velike Britanije Metju Rajkroft, Nemačke Mihael Šmunk, Francuske Mariz Bernio, Ruske Federacije Igor Kalabukhov i Evropske unije Dimitris Kurkulas.

Ambasadori smatraju da je Dejtonski sporazum "donevši mir, stabilnost ali i vidan progres, ispunio svoju istorijsku funkciju".

Naglašena je obaveza implementacije reformskih procesa u BiH, ali i potreba promena Ustava BiH. Ambasadori su istakli da konačan dogovor o tom pitanju treba da postignu domaći političari.

Povodom obeležavanja jedanaeste godišnjice Dejtonskog mirovnog sporazuma, ambasada SAD u BiH organizovaće u utorak uveče svečanost u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Obeležavanju godišnjice Dejtonskog sporazuma prisustvovaće najviši domaći i medjunarodni zvaničnici u BiH, a nastupiće i Sarajevska filharmonija.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

foto.jpg
(43.1 KB, 340x220)
« Poslednja izmena: 21. Nov 2006, 16:44:00 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.