Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li izlazite na referendum?

Glasanje završeno: 29. Okt 2006, 10:14:44

Da, izlazim i glasacu Za
44.4%  (28)
Da, izlazim i glasacu Protiv
12.7%  (8)
Ne, ne izlazim
42.9%  (27)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Usvojen novi ustav, referendum 28-29. oktobra  (Pročitano 39491 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Note 4

Nisam se pokajao. Glasao sam za NE.

Svaka ti cast, sto si izasao i izjasnio svoje misljenje... Vecina ce odluciti, ali svakako je mnogo bolje nego bojkot...
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
jel neko zna na kom smo procentu? nemogu da verujem sta se desava!!!!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ja hocu jednu zemlju i hocu da mi se ta zemlja zove Evropska Unija!! a ne da svaka susa moze da ima svoju zemlju i svoju vojsku.

Kao u Americi:  Jedna valuta, jedna vojska, jedna himna, jedna zastava a 51+4 zemlje.

Zivela Evropska Unija zemlja Evropljana.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 

Tako oni vole svoju zemlju i svoj narod... Tako su je voleli i pred bombardovanje, kad su u "Pinkiju" pekli vola i vikali "dodjite, cekamo vas...", a onda posle kad je trebalo uzeti pusku, niko nije rekao "nemojte njega na ratiste, on nije pravi patriota, uzmite mene, ja sam pravi Srbin junak i heroj..."

Sta trabunjas???

Pa ja bi sutra prvi pusku uzeo i otisao gde god treba da se brani SRBIJA...

To je lepo od tebe, ali tako su i '91 mladi ljudi isli da brane Srbiju tamo gde su im rekli da se brani Srbija, a u stvari tamo su se samo branile fotelje nekih ljudi iz vlasti... Postoji vreme kada se zemlja brani puskom, a postoji vreme kada se brani glavom... Ali treba imati muda pa reci to ljudima, a najlakse je pricati o junastvu i o tome kako je "Kosovo deo nasih srca" i slicne stvari koje realno ne znace nista... Kada referendum raspise vlast koja ce pricati neke normalne stvari, a ne bajke, onda cu izaci...

Kakav to covek treba da budes, sedis svaki dan u skupstini, ides na sastanke, pregovaras sa strancima, cujes i znas sta ce da bude i koja su moguca resenja i onda izadjes pred kamere i vredjas inteligenciju cele nacije trabunjanjem o "nebu i srcu i dusi" i ostalim sranjima. Kao da si ti bog, a ti ljudi stoka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
s obzirom da je tema otisla u off, zakljucavam je, a nova ce biti otvorena posle 20h i sluzice samo za komentarisanje Ustava i rezultata referenduma..

lock
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.