Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:36:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za sve samce  (Pročitano 938 puta)
03. Jul 2007, 10:44:28
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Za sve samce

Niste oženjeni, nemate devojku i samoća vam teško pada? Dok tragate za onom pravom, ili dok se oporavljate od raskida s onom za koju ste verovali da je prava, dakle, dok čekate da se u emotivnom smislu konačno skrasite, nemojte jadikovati nego se potrudite da iskoristite sve moguće i nemoguće prednosti samačkog života. Opustite se i radite šta vam je volja i budite zahvalni što vam niko više ne zvoca zbog razbacane odeće, prljavih sudova, gomile praznih limenki piva, gledanja fudbala, popunjavanja tiketa s ortacima, flertovanja sa zgodnim komšinicama...

Samački život daje vam jednu notu slobode, koja bi sigurno bila osujećena da je ona tu pored vas. Kada su žene prisutne, ispijanje alkohola u onoj meri koja nam je povremeno potrebna obično nailazi na negativne reakcije, a ni s hranom nije ništa bolje. Žene ne vole "teška" muška jela, a pošto ona više nije u vašem stanu, sada se konačno možete prepustiti pečenju, ćevapima s crnim lukom i ostalim đakonijama. A kada završite s holesterolskom šok-terapijom, poći ćete u krevet - sami. Umesto da se u krevetu gurate sa svojom lepšom polovinom i da se prepirete s njom oko prekrivača, dobili ste ekskluzivnu priliku koju treba i te kako dobro iskoristiti - razbaškarite se po krevetu i hrčite do mile volje.

Što se tiče novca, jasno vam je da ste sada kao samac jedini potrošač svojih prihoda. Novac trošite samo na sebe i svoje "igračke". Možete sebi da priuštite sve ono o čemu ste dugo maštali; možda vam je ostao neki od neostvarenih dečačkih snova, koji bi sada, kada ste konačno sami u svom stanu, mogao da postane deo vaše realnosti. Što se tiče seksualnog života, on samo od vas zavisi... U svakom slučaju, nećete imati objektivne smetnje ako vam se pruži prilika da "privedete" neku zgodnu damicu.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k530i
Dobar pokusaj utehe !!! Smile
IP sačuvana
social share
"Kada nađeš čoveka s kojim vredi govoriti i ne govoriš, izgubio si čoveka. Kada nađeš čoveka s kojim ne vredi govoriti i govoriš, izgubio si reči. Mudar čovek ne gubi ni čoveka ni reči"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Ja ovakav zivot ne mogu ni zamisliti. Nered ma daj molim te. Kad bih tako ziveo ma umro bih. Jeste tesko biti usamljen i samac i donosi pogodnosti ali biti raspusten pa to ne vodi nicemu u zivotu. Moje licno misljenje. Tesko je biti sam bez nekog ko ti moze pokvariti a jos vise ulepsati a bez obzira kako bilo lepo je imati nekog pored sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Ako ste u vezi iz koje ste tek izašli stalno morali da pravite neke kompromise koji vas nisu preterano uveseljavali, sada kada živite sami u svom prostoru, ništa od toga više ne morate da tolerišete. Konačno možete da ugađate samo sebi, a sve što radite ići će samo u vašu korist, nipošto na vašu štetu. Kada ste umorni ili vam se ne priča, možete i da ćutite, a da vas niko zbog toga ne maltretira pitanjima: "Šta ti je?","Da nisi našao drugu?", ili konstatacijama: "Ti me više ne voliš!", "Promenio si se", "Ja ne mogu više ovako"... Odlično! Zato se i iselila, a vi sada možete da grlite svoju samoću.

Međutim, iako ništa ne može da zameni osećaj slobode koji pruža samački život, on takođe podrazumeva da morate sami ići u nabavku, pripremati obroke, prati sudove i odeću, spremati kuću... Da bi vam život s te strane bio lakši i zabavniji, ne morate ponovo da nađete devojku. Potrebno je da imate samo nekoliko kućnih aparata, pod uslovom da vam to dopušta budžet, ili ćete u suprotnom još dugo biti vezani za roditeljski dom.

Zbog toga ne bi bilo loše da pribavite sebi: mikrotalasnu pećnicu, mini-mašinu za pranje sudova, mašinu za pranje veša, manji usisivač i, naravno, njeno veličanstvo, peglu. Pored mikrotalasne, ne bi bilo loše i da imate jedan kuvar s receptima za pripremanje lakih jela kako biste maksimalno uštedeli na vremenu koje posvećujete hrani. Mini-mašina za sudove vam je preko potrebna, jer u suprotnom postoji opasnost da se zbog gomile neopranih sudova sudopera u vašoj kuhinji pretvori u opasno leglo zaraze, što vam uopšte nije potrebno. Neophodna vam je i mašina za pranje veša, i to po mogućstvu, ona koja ima ugrađenu sušilicu - tako nećete morati da improvizujete i da tek opran veš prostirete po radijatorima i stolicama.

Na kraju, potrebna vam je jedna mini-linija za stvaranje posebne atmosfere kada vam u posetu dođe neka devojka.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Stavio sam temu u favorites     Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 13:04:46 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da li se ovo odnosi samo na muskarce Smile?ja sam od zena koja voli samacki zivot posto imam neke od kucnih aparata gore navedenih.muskarci kao i zene mislim da trebaju povremeno,i to vreme koje malo imamo moramo provesti sto kvalitetnije mozemo,a onda nije vazno da li se neko budi pored vas ,da li vam pere pegla kuva, partner nesme da vam bude razbibriga od njega morate uciti i ono sto valja i ono sto ne valja samo tako cete znati sta necete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:36:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.