EDIT: Dobro, mozda im fali malo detalja, ali sta da radimo... Kad vidim onaj nas prvi dres sa onom zarozanom kragnom muka me uhvati, tako da su mi ovi odlicni...
« Poslednja izmena: 09. Jul 2009, 02:43:13 od jaksa »
Samo da me ubedi neko da ovo nije mogao da uradi i protiv Sevojna samo da je hteo (ili u ostalim utakmicama u kojima se vise tukao i svadjao nego sto je igrao fudbal)...
A za kraj ljubljenje grba milog mu Inchona, u kome ni 3 nedelje nije proveo... A grb je ljubio i Kleo...
Dakle pustite te price o ljubavi prema grbu i ostale stvari, fudbal se igra za pare... Od para se zivi, a od ljubavi ne... Dakle dovoljno je da neko ima kvalitet i da zeli da igra, a ljubav i nije tako vazna stvar(bar kad je fudbal u pitanju)...
« Poslednja izmena: 09. Jul 2009, 03:05:41 od jaksa »
Jakso brate, ma razumem ja sve to i slazem se u svemu,ali nije u tome ponta..ja sam samo pitao da li mozes da zamislis njega, a pogotovo Blazica u prvih 11 cele sledece sezone? Nikolic je po meni velika perspektiva, ali nije jos zreo da nam nosi ceo vezni red tako mlad(povezuje), a za Blazica da ne govorim..zato mi i nije jasan Pizon, sta sili sa njima, ta pozicija je krucijalna u timu..isto kao i Milijas prosle sezone..ima Kadua, Burzanovica, pa i Lazovica, a on cele pripreme pocinjao sa Blazicem..pa jebo te, on ce nama biti u prvih 11 ove sezone!!! po meni, sa sadasnjim sastavom, najprihvatljivije mi je nesto ovako: Stamenkovic Ninkov Savic Djordjevic Ignjatijevic Isah Lazetic Obric Kadu/Lazovic Burzanovic Lekic/Abu
Sto bi reklo 4-5-1... Tj. 4-4-1-1(necu komentarisati dal se meni to svidja)... Dakle nije toliko ni strasno ako bi igrao Nikolic na tom mestu... Inace igrao je on sam zadnjeg veznog pa se snalazio sasvim solidno u jesenjem delu prvenstva...
Moj tim:
Stameni Ninkov Vranjes Pojacanje(mozda i Pejca) Pojacanje(Dzef)
Isah
Sisic Pojacanje(tipa Kadu) Koroman(koji nije indijanac kakav inace jeste)(ili rotacija on i Sisic)
Kleo((Mater mu govnarsku bezobraznu) Parker(malo iza spica, tzv SS, mada moze i spic sto da ne)
Naravno tim sa igracima od prosle godine, samo sto bi umesto koromana isto mozda trebalo pojacanje, sto bi reklo da smo zadrzali tim, trebalo bi nam 4-5 igraca max...
EDIT: Zaboravio sam da napomenem da se od Burzanovica ocekuje da bude taj koji ce da daje zavrsan pas, a Isah i Blazic(Nikolic) imaju ulogu da tu loptu sprovedu do njega ili bokova koliko ja razumem...
EDIT 2: Zaboravih Klea(Mater mu govnarsku bezobraznu)...
« Poslednja izmena: 09. Jul 2009, 03:34:16 od jaksa »
Evo za sve ljubitelje nase dece jedna postava od stranaca koji su bili ili su i sada u Zvezdi(u formaciji u kojoj sada igramo)...
Bajkovic(mada je izjavio da bi branio za Srbiju, al ne mogu da se setim nekog drugog pa... )
Bronowicki Vranjes Gaj Jeff Silva
Isah Kastiljo
Kadu(Parker, Burzanovic, samo se onda pomeri ispred Sisica i Moline, a moze i ovako da se pomeri) Sisic Molina
Kleo(Picka smrdljiva)
Tu su jos: Parker, Dramani, Burzanovic, Salas, Georgiev, Abu, Trickovski, Purovic, Ailton? , Ne znam koga sam zaboravio, ako jesam nekog, izvinjavam se(ispravite me)... Ne mogu desnog beka da se setim(ali stavicu Bronovickog na to mesto da bi stavio Dzefa na levog cisto da bi imali tim kompletan)...
Ono sto znam jeste da ne bi niko mogao da prodje kroz vezni red(Kastiljo i Isah)...
Ne znam dal sam trebao da pominjem Klea picku(i u postu iznad), mnogo ga mrzim al ajde kad pominjemo strance i tim iz prosle sezone, pa...
Naravno ovo je samo zezanje, nikada ne bih voleo da u Zvezdi vecina ne budu domaci igraci...
« Poslednja izmena: 09. Jul 2009, 04:14:38 od jaksa »