Da li si svestan/svesna sta pitas ?? Jel' te to pali ?? Pa jel ocekujes da ti neko opisuje kao juri klinke od 15,16 godina ?? Imas li bre pameti ?? Malo li ti je ili nista ne znaci sto je Twice napisao ??
Ти или си недопрцана малолетница или си неки напаћени педофил, свака тема ти се своди на исто. Смараш.
Za tebe sam klinka pa??sta stim!!!Tema je posvecena jednom clanu,a taj clan ce se prepoznati!Nisam rekla da si to ti! A ako te smaraju moje teme ne znam zasto uopste ostavljas komentar!!!A meni se tema svidja!Taman da vidim koliko su ljudi dorasli svojim godinama,a vala i da naucim nesto novo!!!A koju bi ti temu hteo a da te ne smara???
Da li si svestan/svesna sta pitas ?? Jel' te to pali ?? Pa jel ocekujes da ti neko opisuje kao juri klinke od 15,16 godina ?? Imas li bre pameti ?? Malo li ti je ili nista ne znaci sto je Twice napisao ??
A vi ste se nesto urotili protiv mene a?? Alo,ako vam toliko smeta ova tema zasto ostavjate komentare bre??? A tema je sasvim ok!!!I onako svet je pun takvih dogadjanja!!!
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."