London - Kejti Meknamaru je bivša prijateljica Frančeska Rebi (18) namamila u kuću, u kojoj su je onda ona i druga drugarica Luis Geriti (26) mučile punih 13 sati jer su mislile da im je ukrala mobilni telefon. Udarale su je, pržile opušcima, bole nožem, skakale joj po glavi, čupale za kosu i naterale da s poda liže svoju krv.
Devojka je više puta gubila svest, a na kraju su je zaključali u ormar da se ne bi čulo njeno zapomaganje.
- Mislila sam da će me ubiti. Htele su da me muče još jednu noć, ali se, srećom, pojavila komšinica koja je čula da plačem i dozivam u pomoć - priča Kejti. Ženi koja je videla izmučenu devojku dve prijateljice su zapretile smrću ako ih izda. Srećom, ona se nije uplašila i pozvala je policiju. Geriti je osuđena na četiri godine zatvora, a Rebi na 40 meseci zatvora za maloletnike. Kejti je četiri meseca provela oporavljajući se od povreda, a sluh joj je zauvek oštećen.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.