Da ne bih postavljao svaki put temu za enki strani derbi, postavljam ovu univerzalnu... Naime veceras se igra spanski derbi Real - Barcelona... Navijam za Barcu pa sta bude, mislim da ce pobediti da bi se iskupila za poraz od Malage... Sta vi mislite ???
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Velika mana Spanske lige je sto nema velike gradske derbije! Recimo Milan-Inter, Roma-Lacio! Inace vise volim Real zato sto su njihovi navijaci daleko umereniji od Barsinih! Takodje mi se ne svidja ni taj Holandski lobi koji upravlja Barslenom zadnjih 20-tak godina!
U Italiji je i Torino - Juve veliki derbi ma gde se ekipe nalazile, pa cak i Kjevo-Verona ume biti jako zestok... Calcio mi je uvek bio omiljena liga..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
mislim da najjace derbije imaju u Juznoj Americi : Argentina , Brazil ... mada u Evropi su ipak to Real-Barca , Arsenal - Manchester , Zvezda - Pakistan , Milan - Inter .... to je po kvalitetu utakmica , medjutim ima dosta krvavih derbija izmedju navijaca uglavnom Italijana ....