Telefon super izgleda, da su mu ugradili stereo zvucnike ne bih ni razmisljao o N95 8GB - ovako ako razlika izmedju njih za jedno 3-4 nedelje bude oko 100 eura, vrlo je verovatno da cu ipak uzeti W960.
Evo nekih slika, posebno su zanimljive one gde se poredjuju dimenzije W960 sa P990 i N95.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Pa nisam ja nesto previse zagrejan za instalaciju raznoraznih programa - i na N70 sam ih imao samo 5-6. Npr. na telefonima N serije nemas timer i stopericu pa zato moras da instaliras Handy Clock dok ovde to vec imas u telefonu. Nokia zatim trpa u Gallery i slike i video klipove zajedno pa moras da instaliras Resco Viewer dok ovde imas posebnu galeriju za slike, a posebnu za filmove. Smartmovie i DivX Playeri se mogu 'ladno zaobici konvertovanjem video klipova u mp4 format. Jedino sto bih ovde instalirao su Advanced Device Locks. Mada, svako ima drugacije zelje i prohteve i ko hoce sto vise raznih aplikacija na svom telefonu svakako treba da se drzi Nokia telefona.
Eh, da - izgled je svakako na strani W960, N95 spram njega izgleda kao cigla od telefona (vidi gornje slike).
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 21:26:08 od Ardzuna »
kupila sam w960 od nekog lika koji ga nije bash najbolje pazio,telefon ima ogrebotine i po masci i po ekranu,pa ukolko neko zna gde ima da se kupi originalna maska bila bih mu zahvalna da mi javi.Takodje je dobro resenje i pasta koja sluzi za prekrivanje ogrebotina na plastici... Nasla sam preko ebay i masku i ekran,ali ne mogu da kupim jer ne mogu da koristim paypal
u Delta sitiju?Gledala,to je ustvari Com trade radnja i dali su mi da pitam u com trade-u ... obzirom da su im baterije po 2-3000 dinara mogu misliti koliko je maska :O
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.