Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson w800 - pitanja i problemi!  (Pročitano 3767 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200 sisa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
SonyEricsson k800
auuu. greska . ti imas 6630. bez obzira znas li nekog ko je ubaco taj sw i kako radi. da nece stekati ili tako nesto
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Imam sad 6630 imao sam k750i to je to isto kao w800i,a prilicno se dosta razumem u SE,ovako mogu ja da ti objasnim kako to da uradis,odes lepo na sonyericsson sajt,evo direktan link http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=cs&lc=sr&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839&esi=true
tu imas Update_Service_Setup skines to to je 23MB,treba ti USB kabal i to je to,prikljucis fon procitas na ovom gore linku neka uputstva i pratis uputstva tokom instalacija kad pokrenes program koji si skinuo.Kad zavrsis imaces najnoviju verziju sw i valjda nece biti tih problema koje sad imas,probaj ako nesto zeznes nista lepo odneses u servis i oni ti lepo ubace,ali 100% neces nista zeznuti

edit:sad sam tek video da ovaj link ima na 1. strani,a ja ga malo pre trazio  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jan 2007, 18:59:21 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
SonyEricsson k800
sutra cu dobiti kablove pa cu probati. hvala. imao sam 6630. ako ti mogusta pomoci, mislim akoznam ti kazi. mislim da mi je ostalo par programa.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Si sad skorije uzeo w800i ili ga imas odavno ? Ma sad opet nesto razmisljam da uzmem k750i,ili w810i ili mozda k800i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
SonyEricsson k800
gledaj sta mi se desava. dobiko sam babal. i kada ga prikopcam na komp(prije nego sto sam instalirao bilokakvu aplikaciju za se.) pocne mi puniti telefon. ali mi se ne javi da je komp. nasao novi hardwere kao sto to obicno radi. zatim sam instalirao MyPhoneExplorer,Update_Service_Setup-2.6.11.7,Disc2Phone. sve sam to skinuo sa neta. i opet nece da mi nadje tel. a puni ga . u cemu je problem? dali radim nesto pogresno ili je do kabla ili do mob. dali bi ga komp. morao detektovati kada ga prikljucim bez ijedne predhodno pomenute instalacije. prepoznavao mi je nokie koje sam imao .ali sa s.e. se prije nisam susretao pa ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800
drug nasao sam s700i sa 128mb mmc. za 90 eura . telefon je perverzija. ako ti je bitna funkcionalnost telefona a ne izgled uzmi ovaj neces se pokajati. malo jeste veci ali zato ekran, kao tv. imao sam i k750 i w800i.i ovaj ima radio i mp3.igre na njemu su perfektne, preko citavog ekrana. i sto je meni najvaznije nema dzojstik kao k750 i w800(koji pocne stekati poslije nekog vremena ,vjeruj mi desilo mi se) nego ima tastere. brdo tema ,igara u 320/240 rezoluciji preko cijelog ekrana. ako se odlucis da kupis ovaj tel(sto ti najiskrenije preporucujem) javi mi da ti dam adrese za igre i teme. manje ces platiti a dobit ces isto ili vise(zbog ekrana) nego da kupis w800i. kamera je mnogo dobra , cak su slike ljepse na s700i kada ih gledas na telefonu zbog velicine ekrana. naravno nisu kvalitetnije kada ih prebacis na pc. ali su dobre. razmisli manje ces platiti a dobit ces masinu od telefona.pazi na mmc. ne podrzama pro duo nego samo duo mmc. ali 128 i jos 40-ak njegove memorije su vise nego dovoljne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Sve je to lepo,ali ipak nemas walkman player  Smile malo losiju kameru,ne znam u moj uzi izbor su usli k800i(zbog kamere),w810i(zbog kamere i zvuka,kartice i sluski) i k550i(o njemu nema sta da kazem odlican telefon,a i posle cu ubaciti mozda walkman sw od w610i) tako da cu izgleda ipak uzeti k550i  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.338 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.