Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: veliki broj sms  (Pročitano 1585 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Galaxy S6 White
dejdza...koliko sam ja upoznata...a koristila sam Clicatelov SMS za svaku registraciju naloga mozes da posaljes 10 free SMS poruka...ne kosta te nista...saljes ih preko kompa... Smile

A najprakticnije i najisplatljivije resenje i jeste MobiJunior...ali kao sto si u jednom prethodnom postu napisao, imas vise od 27 god??? Ne znam kako da sredimo za taj paket mi koji smo omasili 27 godina??? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ko zna zasto je to dobro

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5560
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630 bl6c n818gb
problemi : 1- u cugu saljem 600-700 poruka   2- zena mi ima vise od 27god   3- cerka manje od 18god ?????  nekom je zivot majka nekom maceha !!!!!!    ostaje mi samo da................                                                                                                           
IP sačuvana
social share
Don't take life to seriously, you're not going to survive it anyway
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia ZTE
ma bre za ruku nekog komsiju i pravac mobtel, samo sto sam se razocaro u junior, vise mi odgovara mobifun, koj jos zove nocu od 00:00 do 01:00 svako vece da bi mu se to isplatilo, to je cista navlakusa, posle mesec dana odmah sam preso na mobifun

e sad nisi reko da li imas odredjenu grupu kojoj saljes poruke ili spamujes sve zivo, izvini ali stvarno ne vidim poslovnog coveka koji gubi vreme saljuci 100 poruka dnevno,

e sad ako ipak saljes sms odredjenoj grupi ljudi postoje vezani brojevi izmedju kojih su cene dosta povoljnije nego ovako, raspitaj se malo kod operatera Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ko zna zasto je to dobro

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5560
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630 bl6c n818gb
hvala svima na trudu. da rezimiramo: ili sms bel kod telekoma ili mobi junior kod mobtela.posto vec imam 063 pripejd da li je moguce da ga prebacim na post pejd pa za taj isti broj da uzmem mobi junior paket?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sa pripejda UVEK možeš da pređeš na postpaid, što oni i jedva čekaju, i biraš tarifu. Mada ti ja predlažem da uzmeš nov broj, da izaberesšneki slixzan tom 064, a pri pejd cuvaj, zlu ne trebalo, ili slican njemu, jer kad predješ na pospaid, nema nazad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC One X
Ja sam 064 postpaid i koristim BEL SMS tarifu - 100 besplatnih poruka, 10 MMSova i 10 besplatnih minuta u okviru 064 i 5 mreze, a kad se predje tih 100 poruka svaka kosta 1.2 dinara, a nocu izmedju 1 i 3 je cena 0.7 cini mi se... Anyway, saljem oko 500 poruka mesecno i racun nije veliki...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6681
Da ste u CG mogli bi da uzmete paket Monet za "DZ"...
SMS u Monet mrezi je 0.02 eura (1.66 din) a u periodu od 00.00-08.00 cijena je 0.005 eura (0.41 din) , SMS prema ostalim mrezama je 0.03 ( 2.49 din) a u periodu od 00.00-08.00 cijena je 0.01 EUR ( 0.83 din)

Smile
IP sačuvana
social share
Samo veselo i vedro...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ko zna zasto je to dobro

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5560
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630 bl6c n818gb
pitanje za paralelni svet.cena poruke 0,70 + pdv to vazi za sve sms i prema 062 063 064 i 065??????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sms veliki

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.