dobijas mnogo losiju bateriju od one na n70, i da ne zaboravim - skoro duplo manje RAM memorije od n70. Dakle, zrtvovaces mini kompjuter koji moze prakticno sve da uradi, kako bi dosao do fona cije su glavne odlike kamera, muzicka reprodukcija, losa maska, manjak RAM memorije,slaba baterija... Dakle,sustinski menjas telefon zbog kozmetike, isto to si izjavio kada si presao sa 6670 na n70 - rekao si da si sustinski dobio samo bolju multimediju.
ovo isto je meni Cigla rekao kad sam prelazio sa N70 na N73 ....
I, sa moje tacke gledista, bio je u pravu(ali sve zavisi od necijih potreba - mnogima i 1100 vrsi posao)!
Razocharah se u kameru, a volim se aparate, neshto malo je bolja nego na k800i... n95 da ne pominjem, razvalila ga
Tesko da se tako nesto moze reci za fon koji jos nije u prodaji, i gotovo sam siguran da ce kamera na k850(makar posle par revizija sw) biti bolja nego na n95. Mada me kamera gotovo uopste ne zanima ni na jednom fonu...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.